Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom a barátom a csúcsra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom a barátom a csúcsra juttatni, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A párom és én 40 évesek vagyunk, mindketten tapasztaltak vagyunk szexuális téren, összecsiszolódtunk már az ágyban is. Ő minden téren kielégít, én viszont egyre rosszabbul érzem magam amiatt, hogy nem vagy csak nehezen tudom eljuttatni odáig, hogy elélvezzen. Így volt ez az elejétől kezdve, mondta, hogy ő nem korai magömléssel, hanem késeivel küzd. A legtöbb nőnél alig volt orgazmusa, volt egy 4 éves kapcsolata, ahol 1,5 év után sikerült majdnem minden alkalommal elélveznie.

Minden vágyáról tudok, őszintén tudunk beszélni egymással, előszeretettel alkalmazom is az ágyban azokat amik felizgatják, mégis csak minden 4-5. alkalommal van orgazmusa és akkor is jó alaposan megizzadva több órás küzdés által.

A kezdetekkor is tettem fel kérdést, mivel nekem ilyennel eddig nem volt dolgom, akkor mindenki azt mondta, hogy örüljek, hogy ilyen sokáig bírja a párom. Ennek nem lehet örülni emberek, higyjétek el. Semelyik félnek nem jó, hogy megfeszülve teszed a dolgod, hogy ne csak te élvezz el. Ráadásul egyre jobban zavar, hogy én többször is elélvezek ezidő alatt.

Szerinte nem vezethető vissza ez lelki okokra - szerintem igen. Ő elég sokáig (23 éves koráig) szűz volt, egy jóval idősebb nő vette el a szüzességét. Fitymaszűkülete volt előtte, a körülmetélés után feküdt le először. Nem tudom, ez férfiak számára tud-e gátlásokat okozni vagy sem? Ha igen, hogy oldjam fel benne?

Szerintem biztosan van gátlásosság benne, mert teljesen csendesen szeretkezik velem (én elég hangos vagyok, szeretem az élvezeteket, de ő sose csatlakozik még egy lihegéssel sem hozzám stb) és elélvezéskor is azt mondja, hogy bocsi.

Szeretném, hogy neki is éppolyan jó legyen velem, mint nekem vele. Valaki találkozott már ilyen problémával? Ha igen, sikerült megoldani, mi volt a megoldás?

Válaszaitokat köszönöm

2018. dec. 12. 20:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Nagyon szépen köszönöm, valóban ördögi körnek tűnik, ahogy írod! Máris üzenek!

Alkohol: ha ő iszik abszolút nem működik a dolog, volt, hogy elaludt közben, ami nekem rém kellemetlen volt...

Ha én iszok az más, akkor belead mindent, de ilyenkor meg újabbnál újabb dolgokat próbálunk ki és akkor meg addig húzza-húzza míg már végül nem tud elélvezni... Ez a baj... Ha nagyon élvezi akkor sem éri el a végét mert akkor az első felében még visszafogja utána meg már nem megy... :(

2018. dec. 13. 09:32
 12/12 anonim ***** válasza:
10-es okfejtése valóban hibátlan.
2018. dec. 13. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!