Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora probléma hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora probléma hogy nem vagyok képes oragzmusra?

Figyelt kérdés

Sokszor próbáltam már magamnak,illetve partnerrel is, de sehogy mégcsak közelébe sem kerültem. Egy pont után mindig furcsa, hodegrázós érzés fut végig rajtam, és utána már minden kellemetlen érzetet kelt, és a kedvem is teljesen elmegy tőle. Lehet, hogy csak azért mert nem tudom miről maradok le, de én nem értem ezt akkora katasztrófának, kicsit már beletörődtem. Szerintetek ez egy elfogadható dolog? Más is él hasonló problémákkal?

L19

2018. dec. 12. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
az orgazmus is elveszi a kedvet a folytatástól. nem lehet hogy elélvezel mindig?
2018. dec. 12. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem probléma

Ez van

2018. dec. 12. 17:54
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Velem az volt hogy hosszu ideig azt hittem nem elveztem el, mert nem nyultam a csiklomhoz, igy nem volt eleg intenziv. Viszont utana mar nem volt eleg az hogy bennem van, ki kellett vennie es ujra felizgatnia hogy ugy el tudjon menni. Aztan jottem csak ra hogy valojaban csak nem vettem annyra eszre az orgazmst mert a huvelyi nalam joval kulinbozik. Nem tudom hogy csinalod magadnak, de lehet ha szaraz vagy akkor az nem eleg jo es esetleg sikositot kene hasznalnod. Esetlehg szex kozben is izgasd a csiklodat.

21L

2018. dec. 12. 17:56
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
3as vagyk, nem problema ha teged nem zavar. Elvegre ez a te joleted
2018. dec. 12. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Páromnak is volt partnere előttem pár db,, velük neki se volt egyszer se.

Velem meg lett...

Lehet hogy egyszer majd neked is lessz olyan partnered akivel megéled.

Annyi hogy akkoriban néha csinálta magának, úgy viszont eltudott...

2018. dec. 12. 17:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem, ez biztos hogy nem az, mert kifejezetten rossz érzés.
2018. dec. 12. 18:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pontosan ugyanez a problémám. Engem kimondottan zavar, nagyon szeretnék már végre elmenni. :(

17L

2018. dec. 12. 19:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Az orgazmus tanulható
2018. dec. 12. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:
72%

Velem is ez van.

23 vagyok, se magamnak se masnak nem megy.

Ettol meg elvezem a szexet, de nem az igazi

2018. dec. 12. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!