Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy színleltem az orgazmust?
Nagyon sok nő nem tud elmenni főleg az elején a párjával. Nincs veled baj.
Lehet picit pántaná, hogy megjátszottad. De ha tényleg beszélgettek a témában, kkor mond el neki, hogy nagyon élvezed vele az együttlétet, de az az igazság, hogy csak masztikor volt eddig orgazmusod. (Tuti mindent meg fog tenni, hogy ez megválrozzon.)
Nekem sem volt eddig soha orgazmusom mástól,csak magamnak. A párommal őszinte voltam, neki is mondtam ezt. Pár napja sikerült. Mindketten nagyon örültünk neki. Szerintem mondd el neki mindenképp. Jó kapcsolat alapja a kommunikáció és ebbe a szexszel kapcsolatos dolgok is beletartoznak. Próbáld irányígatni, vezetni, mondani,hogy mi esik jól, mi kevésbé, stb.,segíts neki. Lehet nem fog jól esni neki ,amikor megtudja, de biztosan azon lesz,hogy örömet okozzon neked. Amúgy nagyon fontos, engedd el magad. Sokszor azon kattogtam, miközben a párom kényeztetett, hogy még mindig nem mentem el.. tuti unja már.. még mindig nem . Ezek a baromsagok jártak a fejemben és biztos vagyok benne, hogy ez is közrejátszott abban, hogy nem sikerült. Amikor igen, akkor még rájöttem, hogy akkor egyáltalán nem gondolkoztam ilyeneken, csupán élveztem ami történik és elengedtem magam teljesen.
Hajrá hajrá, légy őszinte, nem fogod megbánni :)
Mindenképp mondd el neki. Nem szégyen az, ha nincs orgazmusod. Viszont, ha ő azt hiszi van, nem fig megtenni semmit, hogy neked még jobb legyen.
Barátnőmnek sem volt az első pár alkalommal, de a hosszú nyalás és ujjazás segített. Hajrá 29/f
Elég buta csaj vagy, ha nem tudod neki megmondani hogy ne úgy csinálja hanem másképp.
Gyengébben, erőssebben, gyorsan, lassan, finoman, durván, dugjon, nyaljon vagy bármi.
De te érzed hogy hogy lenne jobb. Ezt közben is mondhatod neki , még izgatja is jobban , lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!