Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hány cm-től mondjátok azt a ferfiasságotokra, hogy nem vagytok elégedettek a méretével?
Én itt inkáb a ténlyleges es valos dolgokra lettem volna kivancsi, nem pedig azt akartam elerni hogy a 20+os fiuk panaszkodjanak mert lehetnek nagyobb..
Es persze, hogy nem ez szamit, de attol meg lehet valaki kivancsi:)
Hú, hát nekem olyan 35cm körüli és olyan negyvenötnek jobban örülnék, kiegyensúlyozotabb lennék.
Na jó ez fölösleges duma, nem tudom mekkora igazából, nem is fogom lemérni, egyszer olyan 16-17 éves lehettem, mikor lemértem, ha jól emlékszem 13,5 cm lehetett álva, már akkor se tudtam mit gondoljak erre és azt se tudtam, minek mértem le, mert nem igazán érdekelt, ránéztem neten, átlagos (nem a 15 az átlag, az, hogy a felmérésen mindenki 20akat irkál nem jelenti a valóságot). Aranyközépút :) van nagyobb bajom is ennél és hála istennek vérpéniszem van, kis helyen is elfér, ha pihikél :D
Az enyém kicsi és rövid, de legalább puha is...
Azért puha hogy ne fájjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!