Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mondaná a barátnőd, hogy sosem veszi majd le előtted a melltartóját, elfogadnád?
Szeret,imád téged,nagyon-nagyon kíván és van sok kreatív ötlete,hogyan is szexeljetek változatosan,mert kis pajzán csaj,de a melltartó mindig fenn marad. Maximum sötétben kerülhet le.
Jó alakom van,a mellem C kosaras,kicsit nagyobb,mint az átlagos méret,szép a bőröm is,szép a mellbimbóm,meg én alapjáraton szeretem a mellem,mert a formája is szép,de lógósabb. Pedig úgymond feszes is,de akkor is,lejjebb áll. A barátomnak meg sosem hagynám,hogy így lásson.Vagyis nincs jelenleg barátom,de ez lesz a helyzet.
Semmi cici,csakis szép,szexi melltartókban.
Én szeretem őket így is,de a barátomnak biztos nem tetszene,hogy lógósabb,szóval megkímélném a látványtól.
Elfogadnátok,hogy ez van?
Köszi
21
20-as:
örülnék,ha nem érnél rá ennyire félre elemezni idegen embereket. Pszichlógusnak ne menj.
Baromi messze kerültél a kiírt kérdésemtől.
De jó fej vagyok,hogy legalább válaszoltam.
21 éves szűz, de fullos nagyon pajzán csaj vagyok. Feszes de logós mellekkel.... Aha oké.
Kicsit zavar van itt.
"21 éves szűz, de fullos nagyon pajzán csaj vagyok. Feszes de logós mellekkel.... Aha oké.
Kicsit zavar van itt."
Zavar egyedül benned van,de az elsöprő mértékben,ami súlyos mértékű intelligencia hiánnyal párosul.
És ennek még hangot is ad :)
Drága,egyetlen,világ szerencsétlene.
Engedd meg,hogy fejbe rúgjalak egy kis információval.
1.) Attól,mert valakinek vanna igényei és jó külső adottságokkal született,amit még karban is tart,miért ne lehetne szűz,te Isten barma?
2.) A szenvedélyesség,kacérság egy karakterjegy,nem tanulható,vagy megvan valakiben,vagy nincs.Ennek mi köze ahhoz az állapothoz,hogy még szűz az illető? Nem ösztönlény,hogy bárki farka jó legyen.Majd, ha jön olyan férfi,akkor majd az ő farkán lehet bűvészkedni. Hány olyan fantáziátlan,érzéketlen nő él szexuális életet,akiket csal a párjuk,mert nincs bennük semmi tűz? Ki engedett ki téged a gimi falai közül,ha ennyire nem vagy képben az emberi pszichológiával?Isten barma.Hihetetlen, hogy téged valaki dug,vagy jut neked punci.Bár az emberek többsége igénytelen.
3.) Feszes,de lógósaBBBBB mell. Cicuka,kandúrka,te vagy nem láttál még életedben melleket élőben,vagy szürkehályogod van.Maga a mell kerek, maga a BŐR feszes,van is tartása a mellnek,de nem áll annyira peckesen, hanem lejjebb lóg. Mit nem lehet ezen érteni,Isten barma?
No,azt hiszem,kaptál a pofiba,jár a buksi simi és a keksz.Örültem,hogy segíthettem egy rászorulónak magyarul értelmezni.Bár, nem vagyok nyelvtanár.
Ezzel a stílusoddal csak ilyen stílusban kaphatsz választ.Javaslom, nézz magadba ma este és gondolkodj el, hogy mi is a gond veled.
Köszönöm a válaszokat a többieknek!:)
Az a baj, hogy felszínes vagy. Tudod van az a mondás, hogy külső megfog, belső megtart. A férfiak nem a melledbe szeretnek bele. Ha az élet többi területén is csak a külsőségek számítanak, akkor nem lesz hosszútávú kapcsolatod. De fordítsuk meg a dolgot: ha a férfiak vizuális típusok, tehát a látványra izgulnak fel, akkor miért fosztanád meg a barátod ettől?
Egyébként meg ne face-ből meg instából indulj ki, senki sem tökéletes, az egy kamu világ, semmi nem valóságos: photoshoppolt képek, mű mosoly, mű boldogság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!