Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mondaná a barátnőd, hogy sosem veszi majd le előtted a melltartóját, elfogadnád?
Szeret,imád téged,nagyon-nagyon kíván és van sok kreatív ötlete,hogyan is szexeljetek változatosan,mert kis pajzán csaj,de a melltartó mindig fenn marad. Maximum sötétben kerülhet le.
Jó alakom van,a mellem C kosaras,kicsit nagyobb,mint az átlagos méret,szép a bőröm is,szép a mellbimbóm,meg én alapjáraton szeretem a mellem,mert a formája is szép,de lógósabb. Pedig úgymond feszes is,de akkor is,lejjebb áll. A barátomnak meg sosem hagynám,hogy így lásson.Vagyis nincs jelenleg barátom,de ez lesz a helyzet.
Semmi cici,csakis szép,szexi melltartókban.
Én szeretem őket így is,de a barátomnak biztos nem tetszene,hogy lógósabb,szóval megkímélném a látványtól.
Elfogadnátok,hogy ez van?
Köszi
21
Van egy olyan érzésem, hogy ezt csak te komplikálod túl :D
Ha szép a cicid, mi a baj? Fogadjunk, nem is annyira "lógós", mint amilyennek te látod :D.
Igen, elfogadnám, mert amúgy is lábpárti vagyok.
Azért mezítláb szeretsz lenni?
Ugyan már, hagyd a hülyeséget. Ha csak nem extrémen ronda akkor biztosan tetszeni fog neki. Hagyd ezt a melltartós ötletet!
Senkinek sem tökéletes! Engem pl az zavar egy kicsit hogy szétállnak és hogy az egyik picit nagyobb a másiktól. De eszemben nem volna ezért melltartóban szexelni.
9-es:
ismét csak köszönöm :)
nagyon szépen írsz a testiségről,egészen megjön az ember kedve hozzá.
Nem gondolom magam agyilag gyerekesnek.
Szűz vagyok,nem gyerekes.
A cicim meg nem 1-2 cm-rel lóg lejjebb,de sosem mértem le.És igenis azért zavar,mert külsőleg meg nem saccolná egy pasi sem és kellemetlen.Az ember viszont nem kezdhet így az ismerkedést,hogy ledobja a melltartóját.
Jelenleg azt is nehéz elképzelni,hogy valaha lesz szerelmem.Nekem ez olyan "furcsa" és irreális.
Nem tudom,milyen az,amikor szeretnek.
@Kérdező:
"Sajnos valóban azt érzem,hogy amíg a pasi nem érezteti velem,hogy szép vagyok neki mindenhogy"
És ez csak akkor derül ki, ha meztelenül lát fényben (vagy infralátása van a sötéthez, katonai éjjellátósok előnyben!!)
"addig maradni fog a melltartó."
Tehát nnem adsz neki esélyt a teljes tested elfogadására. Ez itt egy szép logikai bukfenc.
"Én magammal rendben vagyok,mivel tetszem magamnak."
Nem igaz, mert akkor nem paráznál a melltartó levételén.
"De én egy fullos csaj vagyok,"
Az ideálképnek megfelelő tehát minden szempontból, kivéve egyet. Tehát mégsem fullos.
Az agyadban van a baj, mint nekem más miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!