Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mondaná a barátnőd, hogy sosem veszi majd le előtted a melltartóját, elfogadnád?
Szeret,imád téged,nagyon-nagyon kíván és van sok kreatív ötlete,hogyan is szexeljetek változatosan,mert kis pajzán csaj,de a melltartó mindig fenn marad. Maximum sötétben kerülhet le.
Jó alakom van,a mellem C kosaras,kicsit nagyobb,mint az átlagos méret,szép a bőröm is,szép a mellbimbóm,meg én alapjáraton szeretem a mellem,mert a formája is szép,de lógósabb. Pedig úgymond feszes is,de akkor is,lejjebb áll. A barátomnak meg sosem hagynám,hogy így lásson.Vagyis nincs jelenleg barátom,de ez lesz a helyzet.
Semmi cici,csakis szép,szexi melltartókban.
Én szeretem őket így is,de a barátomnak biztos nem tetszene,hogy lógósabb,szóval megkímélném a látványtól.
Elfogadnátok,hogy ez van?
Köszi
21
Abszolút elfogadható!
Ha sötétben lekerül akkor meg minden rendben van. :)
Szűz vagy még?
Az a helyzet, hogy ez, amint megismersz valaki olyat, akivel van egy őszinte szeretetkapcsolat, amibe igazán bele tudod engedni magadat, szerintem ez el fog múlni.
Korábban, amikor sokszorosan több komplexus volt bennem a testemmel kapcsolatban, mint most, egyszerűen a ténytől a hideg is rázott, hogy valaki meztelenül lásson. Főképp a karom, meg a vállam zavart, mert míg a testem többi részén kevésbé tapad meg a felesleg, ezek a testrészeim a leghaamosabbak a hízásra, ezért ezeket mindig el is takartam. Aztán, amikor odakerültem, hogy belementem egy aktusba, ott egészen más érzések voltak bennem. Kicsit több, mint egy évvel a szüzességem elvesztése után pedig már el tudom hinni, hogyha valakinek tetszem, az nem az apró részleteken fog fennakadni. Nekem egyébként picik a melleim, de nagyon, épp ezért nem is nagyon tudnak lógni, de azért néha megjelent bennem egy kis aghodalom, de rájöttem, hogy ez nem fontos, melltartót amúgy nem is hordok már, iszonyat kényelmes. A szexnek pont az a lényege, hogy a másik teljes lényét befogadod, minden “hibájával együtt” és teljesen feloldódsz.
Az elején, amíg nem szoksz bele, addig lehet, hogy játszani fog még benned ez a dolog, és nem bagatelizálni szeretném a félelmedet, hogy mi van, ha esetleg nem tetszik annak, akivel lefekszel, viszont meg fogod látni, hogy a szex egy olyan szabad dolog, ahol nincs szükség arra, hogy bármit eltakarj. Meg egyáltalán... egy normális srác, akinek bejössz, sosem fog olyat mondani, hogy “Fuhh, figyi vedd már vissza a melltartót, mert elég lelombozó a látvány”. Ha valaki nekem ilyet mondana, azonnal tobnám is ki. Nekem nem kell olyan, aki nem fogad el teljesen. Meg alapvetően egy utolsó bunkó, aki ilyet mond egy lánynak. Amúgy meg szerintem a férfiaknak nagyon sok féle mell tetszik. Az viszont segíthet, ha őszintén beszélsz erről a félelemről a partnereddel, ugyanis akkor segíthet neked abban, hogy megbékélj a melleiddel. Lehet, hogy ő éppen megőrülne értük. Ráadásul a mellnek szerintem nagyon fontos szerepe van a szexben, legalábbis az én esetemben, mert fantasztikus erogén zónák, imádom, amikor kézzel vagy szájjal kényeztetik, nagyon jó érzés benne feloldódni. Én is félhetnék, mert ahogy említettem, nekem meg nagyon kicsik, de pont attól, hogy én elfogadom őket, és a teljes lényemmel tudom élvezni a szexet, elkezd nem számítani.
Szerintem eleinte még lehet, hogy ott lesz ez benned, de szépen lassan leépül majd, mert te is el fogod hinni, hogy úgy vagy jó, ahogy vagy, még akkor is, ha klisé.
Tudod mit? OKÉ, akkor ezentúl én is csak sötétben veeszem elő! ... Ez hülyeség. Fogadd el vagy műttesd meg!
38F
5-ös:
igen,szűz vagyok még.Nagyon köszönöm a kommented.
Sajnos valóban azt érzem,hogy amíg a pasi nem érezteti velem,hogy szép vagyok neki mindenhogy,addig maradni fog a melltartó.Én magammal rendben vagyok,mivel tetszem magamnak. De én egy fullos csaj vagyok,és ez így még rosszabb. Szóval ez nálam csak a barátomon fog múlni.Azon,hogy mit érzek rajta.
6-os:
biztos nem vagy azzal tisztában,hogy a műtét során(mellfelvarrás)annyi a szép bimbóknak....
az én cicim meg nagyon szép,formája,stb,meg feszes is,csak lógós.Lejjebb áll,mint melltartóban.
Biztos,hogy nem műttetem meg.
Elleszek én szex nélkül is akkor.
Nem olyan nagy dolog a szex.
5-ös vagyok. ☺️
Ismétlem magamat, ez egyszerűen el fog múlni, ha majd ott leszel. Pont ezért írtam, hogy erről érdemes beszélni előtte a fiúval, mert akkor akár külön figyelhet erre, hogy biztasson ezzel kapcsolatban szex közben is. Azzal mondjuk nem értek egyet, hogy a szex nem nagy dolog, vagyis bizonyos aspektusból tényleg nem, de mióta elvesztettem, azóta egy elég fontos része az életemnek. Rengeteg önbizalmat hozott, még inkább közelebb hozta számomra a testem ismeretét, szeretetét 😊 Igazából elég szépnek szoktam látni magamat most már, izmos a lábam, szép barna bőröm, egy pici kocka is van a hasamon, a hajam egészséges, és már nem is zavar annyira a karom.
Egyébként mielőtt szexuális életet éltem volna, a jógastúdióban a női öltözőben sem mertem levetkőzni, annyira feszengtem, ma már minden további nélkül megteszem. 😊 Csak hogy szemléltessem, hogy az ember ezt mennyire jól képes feloldani magában.
Vagy ott van az is, hogy eleinte egyszerűen nem hagytam, hogy orálisan kényeztessenek, mert szégyelltem, hogy akkor itt most ez a dolog azért történik, hogy nekem jó legyen, aztán elkezdtem oldódni és láttam a partneremen, hogy igazából ő ezt nagyon élvezi, teljesen átértékelődtek bennem a dolgok. Most már kifejezésre is tudom juttatni, hogy vágyom erre, meg tudom kérni a másikat erre akár.
Azon is szoktam amúgy gondolkodni, hogy mennyi nálam előnytelenebb külsejű ember létezik, és jól elvannak egy párkapcsolatban, elfogadják a testüket. És hogy nekem nincs okom szégyenkezésre, rendszeresen mozgok, figyelek arra, hogy mit eszem, megteszem, ami tőlem telik, de vannak dolgok, amiken nem tudok változtatni, és azt meg el lehet fogadni.
És még egyszer mondom: ha valaki igazán beléd szeret majd vagy tetszel neki, biztosan nem a kicsit lógósabb melleid miatt fog veled szakítani. Igazán kellemes látvány tud lenni az is. Lazulj be, drága, minden jó lesz. ❤️
U.i.: ha esetleg nem ismered, ajánlom a hormonmentes YouTube csatornát, nagyon jól fog jönni a rajta található információ, ha elkezdesz szexuális életet élni. Már nagyon sok témában van fent videó, egészen szerteágazóan kifejtve. Lehet lesz olyan, amit már tudsz, meg olyan is, amit nem (valószínűleg ez lesz a több), de szerintem szuper, autentikus forrás, érdemes belenézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!