Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj ha nem barátnővel vesztett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nem barátnővel vesztettem el? 😕

Figyelt kérdés

Mindig is azt gondoltam hogy barátnővel fogok tudni csak is szexelni, érzelem nélkül nem. De sajnos nem így lett. Nagyon sokat zavart már 20 évesen hogy nem tudom milyen a szex. Lemaradva éreztem magam, és már teljesen azt gondoltam még most is azt gondolom hogy nekem sajnos sosem lesz barátnőm 😥. A neten megismertem egy lányt akivel előre megbeszéltük hogy csak szex lesz más nem. És talákoztunk, és szexeltünk. Jó volt de fura így ismeretlenül.

Bár sokkal jobb mint ha prostival csináltam volna.

Csak tényleg az zavar nagyon hogy szerintem sosem lesz olyan lány akivel szerelemből vagyunk együtt 😕

Jobb lett volna barátnővel?

21/F

2018. dec. 11. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:
az első sex kb mindenkinek szerencsétlenkedések. ritka az a nagy szerelemböl első sex, de még ők is idétlenkednek. mert ugye gumival kellene, én pl gumival csináltam le is lankadt nem is egyszer. nagyon szar volt :D kövire már adta. harmadszorra gumi nélkül csináltam inkább na az már igazán jó volt.
2018. dec. 11. 23:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Az élet nagy problémái..engedd el attól hogy ezen görcsölsz nem fog átíródni a múlt.
2018. dec. 11. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem baj
2018. dec. 11. 23:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Mostmár teljesen mindegy. Ha jó volt a lánnyal a szex, akkor nincs vele semmi baj.
2018. dec. 11. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj? Mégis ki előtt lenne baj? Senkinek semmi köze hozza hogy te hogy veszetted el a szuzesseged

N24

2018. dec. 11. 23:29
 6/8 anonim ***** válasza:
"Bár sokkal jobb mint ha prostival csináltam volna." Miért is? (Azt leszámitva, hogy nem fizettél neki!)
2018. dec. 11. 23:41
 7/8 anonim ***** válasza:

6. Mert a másik kölcsönös, őszinte vonzalomból szexelt vele, mert tetszett neki a kérdező, nem pedig pénzért.

---

Kérdező hallod én ugyanebben a cipőben voltam és pont 20 évesen, pár nappal a 21. születésnapom előtt jött össze a dolog. Ugyanígy neten megismerkedve, bár mi nem beszéltünk meg előre szexet, csak simán randizni kezdtünk és a negyedik randin feküdtünk le egy hét után. Ő sem tudta, hogy szűz voltam. Aztán pár hétig összejártunk még, majd dobott. Érzésekben is azok voltak bennem, mint benned, miért nem tud engem egy lány sem szeretni, le vagyok maradva a társaimtól, ilyenek. Én is irigykedtem rohadtul azokra a barátaimra, akik már tizenévesen viszonzott szerelmeket éltek át barátnővel és persze szexeltek is. Engedd el, mert azok az idők már soha nem jönnek vissza és a múlton rágódás megöli az ember lelkét, hiszen azon már nem tudsz változtatni, megtörtént.

Most először is örülj egy kicsit, hogy lekerült ez a teher a válladról: Láttál már puncit, be is dugtad a farkad egybe. Sok srác még ezeket sem mondhatja el magáról. Ráadásul egy olyan csajnak raktad be, akinek tetszettél, kívánt téged. Ez mindig jusson eszedbe. El kell kezdened rendesen csajozni, ismerkedni. Odamenni lányokhoz, kezdeményezni, megszólítani őket. Gondolom eddig elég passzív voltál, ha ismerkedésről volt szó.

25/F

2018. dec. 12. 08:21
 8/8 anonim ***** válasza:

ez van.

Nem tudunk mit mondani, mert vagy ez van, vagy az van, és nem tudod átélni milyen a másik.

Annyit tudok, hogy teljesen más érzelmek nélkül szexelni mint érzelmekkel, ezért én mindig azt ajánlom, hogy inkább barátnővel

2018. dec. 12. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!