Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnővel jobb szexelni, mint egy alkalmi partnerrel?
Figyelt kérdés
Tehát azzal jobb szexelni akit szeretsz is?
Miben másabb?
Sajnos én csak azt tudom, hogy alkalmival milyen, és szerintem barátnővel sokkal jobb lehet.
2018. ápr. 21. 16:34
1/9 anonim válasza:
nekem volt mindkettő de nehéz eldönteni melyik volt a jobb. A barátnő azért csak hosszú távú, de az alkalmi is lehet jó ha vonzó és ügyes a csaj!
2/9 anonim válasza:
Kb annyi a különbség mintha kivernéd magadnak vagy igazi puncit dugnál.
Nekem az alkamival a dugás nem ad sokkal több éléményt mintha kiverném, a barátnőmmel akit szeretek a szeretkezés pedig maga a menyország ..... össze sem lehet hasonlítani.
3/9 anonim válasza:
Volt alkalmival is kevésbé jó, de nekem velük többnyire jobb. Egy barátnő becsicskít hogy ne így ne úgy... Én az alkalmikkal bármit megtehetek, így sokkal jobb!
4/9 anonim válasza:
Persze, hogy jobb.. mivel szeretik egymást az emberek, szerelmesek.. teljesen átadják magukat egymásnak. Szeretkeznek, nem dugnak.
5/9 anonim válasza:
Nekem az összes barátnőm olyan volt mint egy darab fa, az alkalmi partnereim meg mint a vadmacskák. Én az alkalmira szavazok!
6/9 anonim válasza:
A kapcsolat is olyan lesz egy idő után mint az alkalmi.
A megszokás mindenhol ott van, a rózaszín köd csak egy ideig tart, tehát akik a szejelemre szavaznak, akkor felejtsék el, mert az csak időszakos, tehát marad a jó szex, ahhoz meg nem kellenek mély érzelmek, kémia kell hozzá...
7/9 anonim válasza:
A jó szexhez csak külső vonzalom kell. A szerelem sem más, mint olyasvalakivel vagyok, aki marhára tetszik, és abból fakad az érzés, hogy viszonzásra talál. Ergo, én is tetszem neki. Kb. ennyi.
8/9 anonim válasza:
Ha olyan vagy együtt, akit úgy tényleg szeretsz, a lelked is "elélvez"
9/9 anonim válasza:
15 év alatt ráunsz. Majd megtudjátok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!