Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokhoz/Nőkhöz szólna a kérdésem. Itt a végtelen+1-edik kérdés erről a témáról, viszont egy kicsit összeszedettebb formában szeretném ezt feltenni nektek, illetve beszélni veletek erről a dologról a komment szekcióban. Párkapcsolat, szexkapcsolat?
Sziasztok! Köszönöm, hogy ide kattintottál!. Ahogy írtam, elsősorban a lányokhoz/nőkhöz szólna a kérdés, méghozzá párkapcsolatról, szexről, “barátság extrákról” és még ami közben eszembe jut. Szóval a jelenlegi helyzetem nem teszi lehetővé, hogy egy normális, egészséges párkapcsolatba kezdjek(úgy, ahogy azt szeretném).Viszont hiányzik a szeretet, a szex, a nő közelsége. Nehéz így írni ezekeről, de remélem nagyjából mindenki érti, végső soron ezek azt hiszem a legtöbb embernek alap szükségletei. Nem vagyok egy “szórakozóhely wc-jében rendezzük le a dolgot” ember. Fontos az, hogy beszélgessek legalább egy keveset az adott partnerrel előtte. Fontos a szimpátia. Az is fontos, hogy ha csak szexpartner, de lagalább annyi értelem legyen már a dologban, hogy ne csak egy farkat meg egy lyukat lássunk egymásban. Erről szeretnélek megkérdezni titeket. Szerintetek érdemes és létező dolog ez a fajta kapcsolat vagy ez már-már irreális?
Működhet-e egy szexen alapuló kapcsolat vagy nem? Kíváncsi vagyok a válaszakra, írjátok meg kommentben! Köszönöm, hogy elolvastad!
A való életben a szexkapcsolatok nem úgy alakulnak ki, hogy a két fél előre megbeszéli egymással, hogy ők akkor most mindketten szexkapcsolatot akarnak.
Nekem ami volt életemben kettő, mindkettő úgy kezdődött hogy ismerkedni, randizni kezdtünk egymással, volt csók, beszélgetés, aztán X randi után lefeküdtünk egymással és utána úgy szavak nélkül szexkapcsolat lett belőle, hogy heti párszor találkoztunk szexre és ennyi. Ilyen 4-5 hónapokig volt mindkettő.
Köszönöm a válaszod! Nyilván érthető, amit írsz. Jól müködött közöttetek a szex, de nem volt szándékotokban az, hogy komolyra fordítsátok a kapcsolatot.
További kérdés: Mit gondoltok, hogyan közelítsen egy fiú/férfi hozzátok, aki nem párkapcsolatot keres? Vagy ne is közelítsen?
Ugyanúgy, mintha párkapcsolatot keresne.
Ugyanúgy kell megismerkedni az emberekkel, nem értem mi lenne más. Beszélgetni, megkedvelni egymást, randizni, csókolózni, dumálni. Ugyanúgy. Csak a végeredmény más. Nem is értem a kérdésed emiatt
Szia! Nem tudom melyik városban élsz, de példának okáért a Swingerklub tökéletes megoldás lenne! Ide az emberek nagy többsége a szexért jön, de ez szimpátia dolga és előtte beszélgettek is, aztán ha kölcsönös a szimpátia, akkor...Budapesten biztos van ilyen,de mindjárt ki googlizom neked.kb 10
perc
Megvan! Dreamland és Martini Swingerklub
Hirtelen ezeket találtam.
Ha van kedved/pénzed/időd uutazi pl. Grazban Bécsben nagyon sok ilyen hely van! Pl. Graz az aem akadály ha nem tudsz németül! Ebben könnyen tidok neked segíteni, itt élek (mármint Grazban) Apropó: fiú vagy lány vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!