Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányokhoz/Nőkhöz szólna a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokhoz/Nőkhöz szólna a kérdésem. Itt a végtelen+1-edik kérdés erről a témáról, viszont egy kicsit összeszedettebb formában szeretném ezt feltenni nektek, illetve beszélni veletek erről a dologról a komment szekcióban. Párkapcsolat, szexkapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Köszönöm, hogy ide kattintottál!. Ahogy írtam, elsősorban a lányokhoz/nőkhöz szólna a kérdés, méghozzá párkapcsolatról, szexről, “barátság extrákról” és még ami közben eszembe jut. Szóval a jelenlegi helyzetem nem teszi lehetővé, hogy egy normális, egészséges párkapcsolatba kezdjek(úgy, ahogy azt szeretném).Viszont hiányzik a szeretet, a szex, a nő közelsége. Nehéz így írni ezekeről, de remélem nagyjából mindenki érti, végső soron ezek azt hiszem a legtöbb embernek alap szükségletei. Nem vagyok egy “szórakozóhely wc-jében rendezzük le a dolgot” ember. Fontos az, hogy beszélgessek legalább egy keveset az adott partnerrel előtte. Fontos a szimpátia. Az is fontos, hogy ha csak szexpartner, de lagalább annyi értelem legyen már a dologban, hogy ne csak egy farkat meg egy lyukat lássunk egymásban. Erről szeretnélek megkérdezni titeket. Szerintetek érdemes és létező dolog ez a fajta kapcsolat vagy ez már-már irreális?

Működhet-e egy szexen alapuló kapcsolat vagy nem? Kíváncsi vagyok a válaszakra, írjátok meg kommentben! Köszönöm, hogy elolvastad!

2018. ápr. 11. 13:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem létezhet abban az esetben, ha mindkét fél magas érzelmi intelligenciával rendelkezik és nem fekete-fehéren látja a világot. Nem hiszem, hogy csak férfiak között akad olyan, akinek egy adott életszakaszban nincs lehetősége egy "egészséges párkapcsolatra" és nem feltétlen minden nő várja el, hogy toronyba zárt királylányként kezeljék, s a legfőbb életcélja sem az, hogy bekössék a fejét. Ugyanakkor azzal sem tud önazonosságot vállalni, hogy belemenjen egy olyan szexkapcsolatba, amelyben eszközként tekintsenek rá.

Nyilván a bonyodalom lehetősége mindig fennáll, de szerintem lehetséges ilyen kapcsolatot kialakítani, csak nagyon ritka, mint a fehér holló.

2018. ápr. 11. 16:23
 12/17 A kérdező kommentje:

Szia! Neked is köszönöm a válaszod! :)

Mivel az oldalt ilyen célú kapcsolat keresésére nem lehet használni, ezért megköszönném, ha tudna valaki abban segíteni, hogy a goldengate, vagyaid, eropolis és társain kívül létezik-e olyan oldal -akár társkereső-, ami opciót kínál ehhez?

2018. ápr. 11. 16:38
 13/17 anonim ***** válasza:
megismerkedtem egy sráccal, nagyon nagyon jol néz ki! de már az elején közölte hogy ő nem akar tul a barátságon kivűl semmit. belementem. biztam benne hogy később lesz több is, de sajnos nem lett. én persze beleszertettem, de ezt neki el sem merem mondani. ő ezt nem tudná viszonozni. időnként összejövük, telefonon beszélgetünk viszonylag sokat, de igazi párkapcsolatot nem akar.
2018. ápr. 11. 18:49
 14/17 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm az őszinte válaszod! Igen...erről írtak előtted, hogy sajnos ez megtörténhet. Nehéz ebben állást foglalnom, mert én is pont ezt szeretném elkerülni, hogy egyik oldalról se történjen meg.

Biztos nehéz ez lelkileg neked, de próbáld meg valahogy átlendíteni magad ezen az érzésen, akár úgy, hogy hagyod a srácot, de nem mondod el neki, hogy miért, mert azzal neki is nehézséget okozol. Köszönöm, hogy elmesélted a sztorid, remélem, mihamarabb megoldódnak a dolgaid!

2018. ápr. 13. 10:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem volt néhány csak-szex kapcsolatom, néhány alkalomtól pár hónapig terjedően. A tapasztalataim szerint ez egy egyensúlytalan állapot, ami előbb-utóbb kötelezően felborul valamerre.

Én egy idő után vagy undort éreztem afelé, akivel bár a szex jó volt, de emberileg nem szerettem meg, vagy többet akartam, ha emberileg is szimpi volt. Amikor pedig számomra minden tökéletesen alakult, tehát jó volt a szex, nem lettem szerelmes a másikba, és ő sem belém, akkor... egyszercsak elcsábította valaki, komoly kapcsolatra. És akkor meglepő módon szenvedtem...

Ami úgy-ahogy működött, az az volt, amikor egy-egy régi barátnővel "elevenítettük fel" a szexet. Igaz, ezek is csak ilyen egy-egy alkalmak voltak, de biztos vagyok benne, hogy hosszabb távon itt is újra megjelentek volna az érzelmek, pedig anno nem véletlenül szakítottunk.

Szóval, arra készülj fel mindenképpen, hogy ha nem egy stabil kapcsolatot szeretnél, nos, akkor az instabil lesz... és idővel borulni fog, és akkor valamennyire mindketten szenvedni fogtok.

2018. nov. 21. 02:16
 16/17 A kérdező kommentje:

Szia! Neked is köszönöm, hogy megosztottad velünk a gondolataid!

Bár már “régen” került ki az oldara a kérdésem, még mindig írtok, aminek nagyon örülök, mert látom, hogy másokat is foglalkoztat ez a kérdés.

El is feledkeztem egyébként a témáról, mivel eltelt egy pár hónap a kérdés feltevése óta és mivel abban az időszakban ezt szerettem volna kipróbálni, így jött is a lehetőség egy ilyen kapcsolatra, amiről meg szeretném osztani a tapasztalataimat veletek.

Egyik hétvégén elmentünk a haverokkal egy szórakozóhelyre, aztán zárás előtt egy 20 perccel “rámtáncolt” egy —tőlem 2 évvel fiatalabb (22 éves vagyok) —lány és úgy... megvolt annyi kémia* (tudom, furán hangzik, de kifejtem később ezt, hogy mire értettem), hogy táncolgattunk, egy pár csók és mivel éreztem, hogy most ő is csak szexre vágyik, így kisétáltunk a szórakozóhelyről és később meg is történt. Aztán ez kb 4 hónapig tartott, mint szexkapcsolat, DE!

Nagyon fontos része volt ennek az, hogy mindketten csak ennyit vártunk el a másiktól, hogy egy éjszakára összefutunk és semmi több és ez teljes mértékben működött. Persze ehhez az is kellett, hogy nem beszéltünk egyébként egymással minden egyes nap, hanem csak amikor találkozni szerettünk volna és akkor is igazából semleges dolgokról, néha viszont kellett egy egészséges beszélgetés is, hogy ez hosszútávon működhessen, de a kulcsa az volt, hogy úgy próbáltam tudatosan alakítani ezt a kapcsolatot, hogy ne legyen meg a felület ahhoz, hogy ebből több is legyen egyikünk részéről sem. És itt térnék vissza a csillaggal jelölt kifejezéshez: arra értettem az “annyi kémia” kifejezést, hogy pontosan annyit éreztem a lány iránt első benyomásra (khm...nem arra a benyomásra értem), hogy nagyon valószínű, hogy ebből maximum egy egyéjszakás kaland lesz, mivel úgy egészben nem volt az esetem, viszont külön-külön nézve és első látásra meg úgy fogalamznék, hogy pont egy ilyen kapcsolathoz képzeltem el.

Konklúzióként annyit fűznék hozzá a “Szexkapcsolat? Barátság extrákkal? Működhet vajon?” és ehhez hasonló kérdésekhez, hogy— mint egyébként bármi más az életben— IGEN, ez isműködik, csak akarni kell, illetve “jól” kell akarni.

2018. nov. 23. 03:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Természetesen működhet.

19L

2019. dec. 12. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!