Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, aki inkább a rövid ideig tartó szexet szeretik jobban? Akik igen, azok miért?
Figyelt kérdés
2018. dec. 9. 12:58
11/17 anonim válasza:
Ne biztosítsál senkit ilyenekről, uccsó. Ahogy van, aki a sört, van, aki a röviditalt szereti, ugyanúgy van, aki a koncentrált élvezet híve.
12/17 anonim válasza:
Azért egy csikló metélést nem merne tétként feltenni, a biztosító hölgy.
13/17 anonim válasza:
Nemtom ki h van vele de nekem az 5 perces szex kb egyenlő a levetkőzéssel csak. :D Szeretem a gyors és vad szexet de azért azt a 15-20 percet üsse már meg a szex időtartama plusz elötte egy 10 perc nyalás és ujjazás :D
14/17 anonim válasza:
Nincs két egyforma ember,ebben sem!
Voltam olyan csajjal aki rámmászot ,s lovaglóban pár perc alatt elment,,bár azt nem bánta ha ismételtünk párszor. 😉
15/17 anonim válasza:
Ha nagyon 'ki vagyunk ehezve egymasra' (mivel stresszes munkank, és hetkoznapjaink vannak), ezért nincs mindennap kufirc, de még néha minden masnap sem. Pl. Egy stresszes hét után, hetvegen kettesben ha egymasra vagyunk izgulva (a behatolastol szamitjuk a szexet), legalábbis en, akkor nekem is elég 10perc maximum, de volt olyan is, hogy betette a férjem es rá 3percre olyat elveztem, hogy csak na,persze o is. Szóval nálunk ez változók, de általában nekem kell mindig hosszabb ido(de nem órák, hanem Max 15perc)ferjem pár lokes után elmenne már, ha nem tudna uralkodni magán, (nem vagyunk 20evesek már) ha nagyon nem bir magaval akkor 5perc,de persze ugyanúgy kárpótol a végén. Szóval úgy átlagosan 10-15perc a jó kefélés nálunk, ha nagyon nem birunk magunkkal akkor kevesebb. Orakig meg sose csináltunk, nem is birnank, és az nekem már fajna.
17/17 anonim válasza:
Mindenki más, van olyan barátnőm, akinek közel egy óra kell hogy egyszer elmenjen szex közbe, én 10 perc alatt elmegyek többször is, úgy hogy előtte se nyalás se ujjazás nem volt. A sokadik orgazmus után meg túl érzékeny leszek és már nem bírom, ezért nem szeretem olyankor sokáig húzni.
Persze a legjobb, ha a pasi tud alkalmazkodni ehhez is és ahhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!