Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövid ideje tartó kapcsolatban normális ez szerintetek?
Nem igazán szoktam oda ugrani a közös programokon, hogy szeretnék fizetni. Nem akarok senkit lehúzni, szívesen hozzájárulnék én is, viszont rettentő kínosnak érzem hogy pl ha közösen bevásárlunk mert szeretnénk főzni, a kasszánál gyurakodjak hogy én akarok fizetni.
Olyankor szó nélkül pakolok a szatyorba miközben fizet a párom.
Utána meg lelkiismeretfurdalásom van, hogy biztos azt hiszi, hogy eszem ágában nincs.. nagyon kínos nekem ez a téma, szivesen olvasnám hogy másnál ez hogy működik. Egyébként egyetemista vagyok, a párom már dolgozik, 7 évvel idősebb.
Mennyire nehéz dolog lenne otthon pl a 7800 forintból odaadni 4.000-et, vagy 3.500-at.
Szörnyű gondokat kell megoldani a rövid kapcsolatoknál :D
Ha a partnerem akart fizetni, akkor a kassza felé menet mondta, hogy most ő fizet, én meg átmentem pakolni. Étteremben, ha elfelejtettem a tárcát vinni, akkor az asztal alatt a kezembe nyomta a pénzt, mert tudta, hogy az ilyet mindig én fizetem, otthon meg odaadás neki vagy ha legközelebb kinézett valamit kB annyiért, azt megvettem neki.
31/f
Ha dolgozik , több pénze van mint neked..tehát 60/40vagy 75/25 jó! De mondjuk amikor dolgozik, te meg otthon vagy akkor lemehetsz kisbevásárolni.(tej kenyér,váratlanúl elfogyott dolog, egy csoki neki is...) simán fizetheted.
Együtt laktok? Ott is lehet kompenzálni, csekkeket fizetni. Ha viszont ő háza a rezsit ő fizeti akkor neked illene vásárolni. Autót gondolom ő tankolja. De! A házi munka is munka...szóval ha ott odateszed magad az is kompenzáció. Szóval kompenzálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!