Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok! Ti valóban szeretitek, élvezitek az orált csinálni, vagy csak a párotok kedvéért csináljátok?
Kedves kèrdező, ha szerinted nincsenek itt normális nők akkor minek irtad ki a kèrdèst?? Úgy ahogy pasikból is vannak itt olyanok akik normálisak, lehet velük beszèlgetni, úgy nővel is találkoztam már.
De hogy a kèrdèsre is válaszoljak, èn szeretem csinálni, ès nem csak a párom kedvèèrt hanem a sajátomèrt is, mert felizgat, ahogy látom hogy èlvezi ès ettől mègjobban beindulok.
Én is imádom!
Egy jó kis szenvedős szopatástól nincs is jobb! Persze az is jó ha csak úgy magamtól csinálom, de a szopatást jobban szeretem.
3-as válaszadó vagyok.
Nem vagyok sem férfi, sem kocka. Bár ezt nyilván nem tudom bizonyítani. :)
Az, hogy nem vagyok se normális, se értelmes...nos, abban lehet valami.
De azért az is elmond valamit, hogy szerinted csak az értelmes nők szopnak (hiszen ebből indult ki a felháborodásod), az elég aok mindent elárul rólad.
Nekem ez teljesen hangulat függő!
Van h nagyon megkívánom, és alig várom h csinálhassam, van h abszolut semmi kedvem hozzá, és csak a párom miatt csinálom.
Nekem valahogy nem jön be az íze.... nem tudom miért.
Viszont az nagyon felizgat, mikor a páromon látom h mennyire élvezi. Én inkább erre gerjedek mintsem magára a szopásra
Ha én valamit nem szeretek illetve nem élvezek azt nem fogom csinálni senki kedvéért
szóval igen szeretem csinálni és amit szeretek csinálni azt természetesen élvezem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!