Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok valóban kibeszélik egymás között a barátjuk, vagy férjük farkát? Szóval ha valaki szexel egy nővel, akkor garantált, hogy az egész város megtudja, hogy mekkora adottságokkal rendelkezik?
Én nem szoktam beszélni a szexuális életemről, legfeljebb ha megkérdezi egy barátnőm, hogy jó-e a párom, megmondom, hogy igen.
Ha túl privát a kérdés, arra nem adok választ.
17L
normális nők nem beszélnek erről...
az más kérdés h az exszeretőket esetlegesen kibeszélik...
Nincsenek lány barátaim, szóval nem... :D
L
Sokan kidumálják. Pár éve egyik munkatársam lefeküdt a főnökkel, és utána NAPOKIG mesélte mindenkinek, hogy a csávónak merre görbül meg mekkora. Rettenetes volt -.-"
Mondjuk volt olyan pasi barátom is, aki állandóan azon lovagolt, hogy az épp aktuális pasimnak mekkora a farka, sosem értettem, miért ilyen fontos neki. Nekem eszembe nem jutna a férjem farkáról dumálni mással és őszintén remélem, hogy a munkahelyén ő sem az én micsodámról csacsog ebéd közben. Szóval lutri, van, aki kibeszéli, van, aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!