Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem tudják vagy akarják élvezni a popsinyalást?
Azért az utolsó kommentedben ott rejtőzik a (z egyik) válasz.
Te szereted. Tehát ha te csinálod, akkor nyilván szeretnéd h neked is csinálják.
Még HA azt el is viselném h kinyalják a se...em ami nekem tényleg inkább undorító, mint gerjesztő. Hát én biztos h nem nyalnám ki senki seg...t!!!
Van akinek bejön a pisi szex is, van akinek nem.
Egyes lányok szeretik, egyesek nem?
Miért akarsz rá magyarázatott, hogy mindenkinek más az ízlése.
Ha egyszer semmi plusz érzést nem ad, minek arra pazarolni, hogy a fenekem lyukat nyalogassa. Inkább időzzön a melleimen, mert az iszonyatosan jól is esik!
Mi az, hogy nem merik élvezni? Kicsit tényleg el vagy te tájolva, nem merni kell ezt. Egyszerűen nem érdekli néhány lányt ha a fenekét nyalják. Semleges. Az tudod milyen?
Szerintem is vérlázítóan gondolsz erre az egészre. Ha valakinek nem jön be, akkor az nem mer? Ez megint valami erőszakos "majd velem megtanulod élvezni" baromság.
7es voltam.
Analógia: Én nem szeretem a húslevest. Most erről is meg fogsz győzni, hogy azért nem szeretem, mert nem _akarom_ szeretni? Vagy nem _merem_ szeretni?
Olyan mérhetetlenül sötét vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!