Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribizlinek tekintenétek azt a lányt, aki egy házibuliban élvezettel hagyja egy srácnak (aki nem a párja), hogy az a melleit fogdossa?
Akkor még egyszer: utcalány az, aki pénzt kér szexért.
Ha ilyen nem volt, akkor csak könnyűvérű vagy.
Ezt se nagyon díjazzák a fiúk: ugyanis nagyon nem mindegy, hogy a majdani gyerekeid kitől fogannak meg.
#26: hagyjad már, hogy megbélyegzed szerencsétlent. Had csinálja, ha tetszik neki. Egyszer fiatal.
Én max annyit tudnék adni jótanácsként kedves kérdező, hogy mindig olyannal érezd így jól magad, aki nem ismeri az előző pasit, mert előbb utóbb felüti a fejét a féltékenység és a bosszú.
Miért bélyegezném meg? Pont, hogy elnéző vagyok.
Csak elmondom, hogy milyen problémák adódhatnak.
Hol használtam azt a szót, hogy utcalány? Ribizlit írtam, ami a r!b@nccal ekvivalens. Jelentése: "Magát kihívóan kellető nő, aki könnyen kapható egy felelőtlen nemi kapcsolatra/Nemileg erkölcstelen nő, aki becstelen, kicsapongó, buja életű személy."
"nagyon nem mindegy, hogy a majdani gyerekeid kitől fogannak meg."
Abból, hogy valaki hozzányúlt a mellemhez párkapcsolaton kívül, mindjárt következik az is, hogy a jövőbeli férjemet össze-vissza fogom csalni? Vagy valami másra céloztál?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!