Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ribizlinek tekintenétek azt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ribizlinek tekintenétek azt a lányt, aki egy házibuliban élvezettel hagyja egy srácnak (aki nem a párja), hogy az a melleit fogdossa?

Figyelt kérdés
2018. dec. 6. 00:37
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Valószínűleg tényleg nem fogok büszkélkedni vele, mert addigra legalább tízszer elfelejtem a dolgot. Gyanítom, hogy a srác még emlékszik a nevemre, tekintve, hogy nagyjából 4 éve ismer. :D Itt nem az a kérdés, hogy ő mit gondol rólam (neki ez annyi, hogy hülyéskedtünk kicsit, azt' szevasz), hanem az, hogy úgy általánosságban az emberek hogyan ítélik meg az ilyesmit.
2018. dec. 6. 11:45
 22/33 anonim ***** válasza:
84%
ribizlisnek
2018. dec. 6. 12:02
 23/33 anonim ***** válasza:
Egy férfinak úgy buli a buli, ha a végén összegabalyodhat egy lánnyal. Minimum csók, de az én kezeim ilyenkor kontrollálhatatlanul bevándorolják a lány minden izgalmas testrészét. Szóval nem vagy ribizli kérdező, a férfiak miattatok járnak bulizni, és miattatok lesz emlékezetesen szép és izgi az az este ...na persze kivéve, ha túl sokat ittunk 😅 Személy szerint én kifejezetten örülök annak, ha a lány is így éli meg a dolgot, mint én.
2018. dec. 6. 12:32
 24/33 anonim ***** válasza:
A srác lesz az első, aki hirdetni fogja hogy milyen ribizli vagy, ha legkozelebb egy másik palival fogod ugyanezt csinalni.
2018. dec. 6. 13:32
 25/33 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy a "legközelebb" mikor jön el, bizonyára nem mostanában, mert elég kevés ember közelsége/érintése esik jól. Hanyagoljuk már azt a részét a témának, hogy a fiú mit gondolhat és mit fog csinálni ezután, please.
2018. dec. 6. 16:11
 26/33 anonim ***** válasza:
29%

Akkor még egyszer: utcalány az, aki pénzt kér szexért.

Ha ilyen nem volt, akkor csak könnyűvérű vagy.

Ezt se nagyon díjazzák a fiúk: ugyanis nagyon nem mindegy, hogy a majdani gyerekeid kitől fogannak meg.

2018. dec. 6. 16:14
 27/33 anonim ***** válasza:

#26: hagyjad már, hogy megbélyegzed szerencsétlent. Had csinálja, ha tetszik neki. Egyszer fiatal.

Én max annyit tudnék adni jótanácsként kedves kérdező, hogy mindig olyannal érezd így jól magad, aki nem ismeri az előző pasit, mert előbb utóbb felüti a fejét a féltékenység és a bosszú.

2018. dec. 6. 16:22
 28/33 anonim ***** válasza:

Miért bélyegezném meg? Pont, hogy elnéző vagyok.

Csak elmondom, hogy milyen problémák adódhatnak.

2018. dec. 6. 16:29
 29/33 A kérdező kommentje:

Hol használtam azt a szót, hogy utcalány? Ribizlit írtam, ami a r!b@nccal ekvivalens. Jelentése: "Magát kihívóan kellető nő, aki könnyen kapható egy felelőtlen nemi kapcsolatra/Nemileg erkölcstelen nő, aki becstelen, kicsapongó, buja életű személy."

"nagyon nem mindegy, hogy a majdani gyerekeid kitől fogannak meg."

Abból, hogy valaki hozzányúlt a mellemhez párkapcsolaton kívül, mindjárt következik az is, hogy a jövőbeli férjemet össze-vissza fogom csalni? Vagy valami másra céloztál?

2018. dec. 6. 16:40
 30/33 A kérdező kommentje:

Köszi

2018. dec. 6. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!