Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ribizlinek tekintenétek azt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ribizlinek tekintenétek azt a lányt, aki egy házibuliban élvezettel hagyja egy srácnak (aki nem a párja), hogy az a melleit fogdossa?

Figyelt kérdés
2018. dec. 6. 00:37
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
81%
Inkább gáznak, de csak azért mert van párja és ennek ellenére hagyja az egészet.
2018. dec. 6. 00:40
 2/33 anonim ***** válasza:
71%
Dehogy is!
2018. dec. 6. 00:40
 3/33 A kérdező kommentje:
Nincs párja
2018. dec. 6. 00:43
 4/33 anonim ***** válasza:
90%

Ismeretlenben azt mondanám, hogy igen, ribizli, de mivel volt ilyen (nem hogy fogdostam, még meg is dugtam), így más a helyzet.

A lány félre ismerte a partnerét, össze is vesztek a bulin. Aztán jöttem én, csak jót akartam, jól érezze magát, felvidítom. Egyik dolog követte a másikat, ma ott járunk, hogy 6 éve a feleségem :-)

2018. dec. 6. 00:44
 5/33 anonim ***** válasza:
77%

Kitudja én is csináltam már ilyet...de én szingli vagyok és a fenekemet fogdosta

Vajon annak nézhettek? 🤔🙄

20l

2018. dec. 6. 00:44
 6/33 anonim ***** válasza:
69%

Akkor tegye ha jól esik, ettől nem tartanám annak.

1-es voltam.

2018. dec. 6. 00:45
 7/33 anonim ***** válasza:
65%
Ha egy házibuliban hagyja, nem. Ha az az a szokása, hogy minden buliban más srácc csinálja ezt, akkor igen...
2018. dec. 6. 00:51
 8/33 anonim ***** válasza:
0%

Nem

Inkább csak gáznakbtartom

2018. dec. 6. 00:51
 9/33 anonim ***** válasza:
0%
*gáznak tartom
2018. dec. 6. 00:52
 10/33 Rockarc ***** válasza:
83%

Egy buliban barmi megtortenhet, van ott minden, amitol valaki eldobhatja az agyat. Ha en no lennek, azert nem mernem ennyire elengedni magam, de nem masok megbotrankozasa miatt, hanem magam miatt, konnyu kihozni egy reszeg kanos ifjubol a vadallatot.

Ribizli akkor lenne, ha mindenkire ramaszna, vagy minden bulin masra. Igy latatlanban egyelore csak egy atlagtol lazabb csajnak gondolom. Nehogy azt hidd, hogy 10-20-50 eve nem volt ilyen, a hippikorszak LSDvel kombinalva boven volt ilyen, meg ilyenebb is, onnan ered a vicc, hogy amilyen bulik voltak akkor, orulj, hogy nem kutyanak szulettel.

Te voltal a csaj kerdezo?

2018. dec. 6. 01:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!