Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltél már házibuliban?
A kisszobába elvonulva vagy akár a kertbe kiszökve vagy ilyesmi?
Szerinted bunkóság a többiekkel szemben, ha ennyire nem bír magával az ember vagy inkább csak mosolyognának rajta ha tudnák?
A házibulik erre valóak
Egyébként a válaszom igen
Sajnos vagy nem sajnos sikerült annyira benyomni, hogy a nappaliban a táncoló párocskák melletti kanapén sikerült meglovagolnom a legényt....
Én a mosdóba vonultam el egy csajjal amikor már mindenki bealudt :D
Szerintem addig nem bunkóság amíg nem az összes vendég szeme előtt csinálják hanem valóban "elbújnak" valahová.
F/23
Őszintén szólva sokszor megkívántam, de egyszer sem volt bátorságom megtenni. Valahogy úgy éreztem, hogy ha adott helyzetben félrevonulnék a pasival, akkor mindenki tudná hogy mit művelünk. Mi legalábbis olyan házibulikba járunk, ahol simán feltűnik a társaságnak, ha két ember eltűnik egy félórára.
Szóval eddig maradt a vágyakozás.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!