Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt már olyan, hogy szexeltetek volna egy lánnyal, vagy akár jártatok is volna vele, de nem jött össze és tudtátok, hogy konkrétan épp mással szexel? Pl. Házibuliban, vagy nyaraláson a közelében voltatok, mikor épp mást tett boldoggá?
Hogy történt az eset, vagy estek, ha már több ilyen is volt?
Hány évesek voltatok és mennyi a lány, illetve a partnere?
Hogy esett a tudat, hogy épp mással szexel (helyettetek)?
Mi volt a történet előzménye és folytatása?
Aha... az akkori szerelmem volt, pont, és haverom vitte szobára.
Házibuli volt, minden jól alakult aztán elkezdtek random smárolni. Ott részegen már majdnem lerúgtam őket. Aztán egyik span elment boltba még, nem jött vissza szóval mentem megnézni hogy mi van vele (egyedül cigizett a bolt előtt, tiszta ideg volt) és mire visszaértünk addigra a csávesz már szobára vitte a lányt. Az én szobámba. Ez még semmi, de ki is hallatszott eléggé. Elismerem izgató volt a crushomat szex közben hallani, viszont nagyon kevés hiányzott hogy ne rúgjam be az ajtót és késeljem őket halálra.
Azóta természetesen egyikkel se tartom a kapcsolatot, sőt a csajszi és a csávesz is elég szarul áll az életben.
#karma
Az nem a crushod, hanem a lány, aki tetszik neked. Örülök, hogy taníthattam neked kifejezést az anyanyelveden. Nem attól leszel menő, hogy nem használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!