Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy duci nő hogy szerezzen önbizalmat? Szexuálisan főleg.
Nem érzem magam túl kövérnek, 42-es a ruha méretem, a derekam vékony, csak popsiban és mellben kellene csökkennem, hogy kicsit esztétikusabb legyek (szerintem)
De ma a barátom azt mondta hogy kövér vagyok és sirhatnekom van ha a tükörbe nézek, emiatt..
Ami fura mert a barátom 100+os és ez engem sosem zavart...
Eddig elkezdtem elfogadni magam de ezzel végleg összeomlott a pozitív önképem.
Mit tegyek hogy ez újra helyreálljon??
Kb így nézek ki:
20/L
Azt se tudtam hogy lehet itt választ törölni...
Nem töröltem semmit, kedves 10-es.
Beszéltem vele és vannak néha rossz viccei, de legalább szeret, és ezt a testem felé is kifejezi, csak eddig nehéz volt elfogadni önmagam..
Nekem is anyám a másik aki nagyban ostoroz a súlyom miatt, pedig ő is nagyobb darab nálam, de nagyon jól esik látni (olvasni) hogy nem csak a piszkafáknak áll a világ ❤
Kérdést,választ "csak a moderátor tud" kedves 10 es!
Amit az oldal olvasói bejelentései alapján tesznek meg. Ha bármelyik felhasználó ezt megtehetné,akkor nem maradna sok kérdés és válasz itt az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!