Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi számára egy duci lány is lehet vonzó? Kívánhatja szexuálisan?
Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 12:22
2/30 anonim válasza:
en kifejezetten vonzodom a duci lanyokhoz...de csak duci legyen nem tobb
3/30 anonim válasza:
Kinek mit jelent a duci. Ha finoman, formásan teltkarcsú, ott kerek, ahol kell, akkor számomra vonzó. Másnak, nem biztos hogy az.
Ízlések és pofonok.
4/30 anonim válasza:
Nekem is vonzóak a duci lányok :) Inkább mint a vékonyságok
5/30 anonim válasza:
ez attól is függ, kinek mi a duci.
6/30 anonim válasza:
Természetesen,ez nem is kérdés.
Kérdező: nyugodj meg, ugyanannyi férfi kívánja őket,mint amennyi a vékonyabbakat :)
7/30 anonim válasza:
Imádom a duci lányokat, ne törődj a sok idiótával:), a ducik a legjobbak:)
8/30 anonim válasza:
termeszetesen. attol hogy van rajta par kg+meg vonzo lehet. szerintem (noi fejjel gondolkozva)tobbet er egy kisse duci lany mint egy csont sovany manoken. legalabb hus van rajta nem csupan bor!
9/30 anonim válasza:
nekem pl a teltebb alak sokkal jobban tetszik mint a vékony...
a legjobb barátomnak meg pont a vékonyabb, kicsit fiúsabb lányok jönnek be...
van olyan aki alapjáraton elzárkózik a duciktól, de megfelelő kitartással, talán nála is lehet sikere egy duci lánynak, meg duci és duci között azért elég nagy a különbség...mert lehet valaki elhízott, igénytelen és lehet nagyon szexi telt lány...meg fontos a kisugárzás, a mentalitás......szóval sok dologtól függ ez :)
22F
10/30 anonim válasza:
Szerintem egy duci lány is lehet nagyon szexis nem kifejezetten tartom vonzónak de nem is zárkózom el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!