Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi számára egy duci lány is lehet vonzó? Kívánhatja szexuálisan?
Egy duci lány sokszor szebb, mint egy csontsovány.
Persze van az a kövérségi szint, amikor már kezd kevésbé kívánatossá válni, de ez sem kifejezhető kizárólag a testmagasság / testsúly leírásával.
Én nagyon kevés olyan duci lányt láttam (összesen kettőt), aki már kifejezetten taszított még szexualitásan is. Őbennük nem is igazán a testalkat zavart, hanem az összkép (arc, haj, ápolatlan láb, koszos, elnyűtt ruha, stb.). Álltalában a duci lányokat, de még a kifejezetten kövéreket is sokkal vonzóbbnak tartom, mint egy sovány testalkatú lányt.
38/F
U.i.: Hidd el kedves kérdező, ha testi kapcsolatra keresel partnert(partnereket), legalább annyi, de inkább nagyobb esélyed van, mint egy soványnak ;)
17 eves vagyok eddig 3 baratom volt most van eg parkapcsolatom o a 3.-dik baratom es nem mondanam hogy egy csont raketa vagyok😂
De eddig egyik baratomnak sem volt velem baja pedig derekban kicsit ducibb vagyok de egy kerek fenek,mell sokat dob a fiuk tetszesen;)
Határozottan igen!
Nálam a tetszési index nagyjából úgy alakul, hogy 10-ből 8 duci lány tutira tetszik az utcán, míg normál, vagy sovány lányoknál ez az arány csak 2-3 fő a 10-ből.
38/F
Az első lépés,hogy téged ne zavarjon,hogy duci vagy ,,fogadd el magad olyannak amilyen vagy ,szeresd magad..és akkor mások is szeretni fognak,mert a kisugárzás sokat számít..
Jó pasizást :PP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!