Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az igaz, hogy a fiatal nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a fiatal nők többsége sok pasival szexel (t)?

Figyelt kérdés

Több nőismerősöm beszámolója alapján.

Az egyik három pasival szexel felváltva. A másik kifejezetten mondta, hogy huszonévesen minden héten más pasi vitte haza. A harmadik nyitva hagyta a kérdést, nem tagadta, de amikor rákérdeztél pontosan, mindig vigyorgott és sejtelmes metakommunikációval reagált. Egy másik, aki magyon kereszzénynek vallja magát, és annak is láttatja magát, egy időszakban minden buliban más pasival látták elmenni. Akiről meg soha nem gondoltam volna, az meg egyszer elszólta magát.

Nyilván magánügy, nem is ez zavar, hanem a tagadás, és a színjáték a mások előtt.

Engem nagyon zavarni ffi-ként, ha ilyen derülne ki a páromról.

2018. dec. 4. 17:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez emberfüggő, nem minden nő egyforma.
2018. dec. 4. 18:33
 12/22 anonim ***** válasza:
57%
respect azoknak a nőknek akik nem minden héten/nap más kolbiján ugrálnak,talán van még remény:) a többi meg ne csodálkozzon hogy kiég 30évesen,és a híre miatt a kutyának nem fog kelleni másra.
2018. dec. 4. 18:48
 13/22 anonim ***** válasza:
13%
Sztem ez hujeseg a suliban pl engem rbancoznak le folyton pedig en csak 17 pasival voltam osszesen es a tobbiek meg ennel is kevesebbel
2018. dec. 4. 18:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, látszik is az értelmi szinteden, a helyesírásod nulla a szövegkörnyezet összefüggéstelen.
2018. dec. 4. 19:03
 15/22 anonim ***** válasza:
19 éves vagyok de csak pár hónapja vesztettem el a szűzességem és még csak egy sráccal voltam, de ő még mindig a párom. :) szóval tényleg nem kell általánosítani... Van olyan, aki minden héten mással, de akad még hűséges lány is bőven :)
2018. dec. 4. 19:14
 16/22 anonim ***** válasza:
15%
Tehát kiderült végre, hogy a nők sokkal jobban szeretik a fast mint azt beismerik. :))) Elég bénák vagytok, hogy ezt nem vállaljátok fel.
2018. dec. 4. 19:53
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Bár a magam részéről nem voltam sok pasival, összesen néggyel, de totál megértem, hogy a nők sokszor titkolják a kalandjaikat. A mai napig is él a kettős mérce, ez több hozzászólásból is látszik. Egy pasit, ha bevallja ha nem, zavarja, ha kiderül, hogy a barátnője/párja általa sok mennyiségűnek tartott férfival volt együtt, míg fordítva menőnek számít, ha elmondhatja magáról a pasi, hogy mennyi nőt döntött már meg. Pont emiatt ne várja senki, hogy a nők olyan lazán és könnyedén felvállalják a múltjukat ilyen téren.

N35

2018. dec. 4. 20:11
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
20 vagyok és nullával voltam :)
2018. dec. 4. 20:33
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez megint általánosítás. Nyilván van olyan hogy valaki nem akar kapcsolatot/nem talál erre megfelelő partnert, így több partnere van. De annyira magánügy, hogy ki kivel meg mikor meg hol. Egyedül arra tartozik aki műveli, és magának tartozik csak elszámolással nem másnak. :) Szerintem. Nyilván van az a szám ami fölött zavaró lehet, de ez annyira személy függő. Van aki kapcsolat párti, és van aki nem. Erre ott vannak az alkalmi kapcsolatok vagy a szex kapcsolatok, de ez megint magán ügy. Én 17 évesen jöttem össze baratommal, most 20 vagyok és csak vele voltam. Ha már nem lennék együtt és nem szeretnék kapcsolatot sem akkor keresnek szexkapcsolatra partnert, vagy idővel egy másik partnert. De nem hiszem, hogy 4-5 ismerősöd alapján messzemenő következtetést lehetne levonni a mai fiatal nők szexuális partnereinek számáról. :D
2018. dec. 4. 20:52
 20/22 anonim ***** válasza:
65%
Ez sokkal inkább igaz a fiatal férfiakra(jó,nem az itteniekre,tudom)
2018. dec. 4. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!