Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal nők többsége nem élvezi a szexet. _?
Egy online magazin (most mindegy melyik) egyik hozzászólását olvasva elgondolkodtam. Van-e ebben némi igazság? Ki ért ezzel egyet ?
"A fiatal nők számára a szex nem testi élmény, hanem egzisztenciális. Nem anyagi értelemben, hanem társadalmi, önönértékelési dimenziókban. “Van pasim” állapot. “Kíván a pasim” állapot. “Kényeztet a pasim” állapot.
“Tehát értékes vagyok” állapot.
A női önbecsülés a férfi erekcióból él. Táplálkozik:) Go girl, strong independent woman.
A nők egy szerencsés hányada 30 felett elkezd a valódi testiség felé fordulni, szerintem nagyjából ebben az időben kezdenek rákényszerülni arra, hogy valódi partnerek legyenek egy párkapcsolatban, ne csak haszonélvezők.
Amúgy nagyjából egyetértek az előttem szólóval. A kutyát nem érdekli, hogy a nő mennyire élvezi. Ne felejtsük el, hogy élettanilag csak a férfiorgazmusnak van jelentőssége. A szex akkor jó, ha a férfi elélvez, lehetőleg minél hamarabb, a hüvelyben minél mélyebbre, slussz. A többi tényleg csak majomkodás. Csoki, virág, satöbbi:) Mécsesek és illatgyertyák a kád szélén, háppersze:))
Az a nő pedig, aki egy férfiból nem tud erekciót, majd ejakulációt provokálni, az biológiailag (és így társadalmilag is) értéktelen, ha mégoly fejlett is az orgazmuskészsége."
Nincs rálátásom a témára, de abban egyet értek, hogy az orgazmus problémás volt az elején. Vártam a szexet nagy izgatottan elképzeltem micsoda gyönyörskála nyílik meg előttem... de az élvezett elmaradt. Sokáig nem volt orgazmusom és én már teljesen azt hittem hogy a szex erősen túlértékelt dolog. Az intimitás és a párom öröme volt minden örömöm az egészben.
De azt hogy ezt sok lány hagyja is így azt annak tudhatjuk be, hogy tapasztalatlanok vagyok. Honnan tudjuk milyen az igazi szex ha nem volt benne részünk?
És azt is tök szomorúnak tartom, hogy sokéves kapcsolatok eljutnak oda, hogy kevés lesz az udvarlás, az előjáték a körítés. A másik fél pedig nem érti miért nincs öröme a nőnek a "meghágásba". Pedig ha kihal a figyelmesség meghal a vágy. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!