Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a fiatal nők többsége sok pasival szexel (t)?
Több nőismerősöm beszámolója alapján.
Az egyik három pasival szexel felváltva. A másik kifejezetten mondta, hogy huszonévesen minden héten más pasi vitte haza. A harmadik nyitva hagyta a kérdést, nem tagadta, de amikor rákérdeztél pontosan, mindig vigyorgott és sejtelmes metakommunikációval reagált. Egy másik, aki magyon kereszzénynek vallja magát, és annak is láttatja magát, egy időszakban minden buliban más pasival látták elmenni. Akiről meg soha nem gondoltam volna, az meg egyszer elszólta magát.
Nyilván magánügy, nem is ez zavar, hanem a tagadás, és a színjáték a mások előtt.
Engem nagyon zavarni ffi-ként, ha ilyen derülne ki a páromról.
18 vagyok és eddig 1 sráccal voltam.
A korombeliek nagyrésze ennyi idősen kb. 3-mal volt már. (Beszámolóik alapján. )
De olyat is ismerek, aki ugyanannyi idős mint èn és szűz.
attól hogy valaki keresztény és el megy a buli helyről csávóval az meg nem jelenti azt hogy meg is dugták vagy szopott
Engem is minden héten 2-3 pasi is kisért de egyikkel se volt semmi
pusztán csak veszélyes részén laktam a cigánysor után. És éjszaka egyedül nem biztonságos arra pláne egy lánynak mikor még fényes nappal is beléd kötnek pedig ez falu nem város....
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!