Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek visszautasítanak a prostik, ha nem nézek ki felnőttnek, de 22 vagyok?
Figyelt kérdés
nem vagyok elkeseredett szóval ne írjátok hogy ne menjek2018. dec. 4. 13:21
1/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok elkeseredett szóval ne írjátok hogy ne menjek
2018. dec. 4. 13:21
2/10 anonim válasza:
adatlapjukra oda van irva hány éves korúakat fogadják. telefonba is megkérdezheted zavarja e hogy nagyon fiatalnak nézel ki pedig már kemény 22 éves vagy :D
3/10 anonim válasza:
Szóval prostituálthoz mennél 22 éves fiatal férfiként de szerinted nem vagy elkeseredett, miközben azon parázol, hogy a külsőd miatt visszautasít egy prostituált, akinek pénzt fizetsz a szexért.
Oké.
4/10 anonim válasza:
A prostik nem válogatnak.Ha megtennék, nem sok keresetük lenne.Ez a lényege
5/10 Csiß válasza:
A prostik nem arcra mennek,hanem pénzre.Annak meg nincs szaga.
6/10 anonim válasza:
Ismerek olyat, kit a haverjai fizettek be prostihoz, 16 eves szulinapi ajandek volt neki...szerinted mennyire erdekli a prostit a korod?... nyilván ez vidéken volt, senkit nem érdekel, lehet mashol ez botranyt kavarna
7/10 anonim válasza:
Nehogy azt higgyetek hogy csak az elkeseredett csunya pasik jarnak prostikhoz... elkepednetek ha ismernetek a valosagot hogy hany "alompasi" is megfordul nalunk es a tobbseg teljesen atlagos:) teny hogy olyan is akad aki egyebkent nem kapna not, de ez a szam elenyeszo
8/10 A kérdező kommentje:
20 körüli csajok nem tudom mennyire válogatósak
2018. dec. 4. 14:27
9/10 anonim válasza:
Én az vagyok, és bármikor vallalok 20as korosztályt is:)
10/10 A kérdező kommentje:
Ja amúgy már megjártam az első kört, nem volt egy rossz élmény :D
2018. dec. 12. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!