Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 év körüliek! Ti felnőttnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év körüliek! Ti felnőttnek érzitek magatokat? Mit értetek el eddig az életben?

Figyelt kérdés
Magánéletileg azaz párkapcsolat, karrier, személyiségfejlődés stb... 25 évvel elvileg már mindenképpen “felnőttnek” számít az ember. Ki hol tart, mennyire elégedett? Kapcsolati téren? Hiszen lassan 30 leszel...Másnak ilyenkor már családja van!
2018. nov. 15. 21:16
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

Jo munkám van amivel jól keresek es szeretem. Lakásom van...meg par évig hitellel.

Van egy gyönyörű kislányom. Kutyám, közép osztályu autóm.

Van pár dolog amiről le kellett mondjak de nem bantam meg. Valamit valamiert.

Lányom apja nélkül nevelem,segitsegem van.

Jelenleg van egy jo barátom akivel neha jól érezzük egymást. Nekem ez egyenlőre elég es tökéletes.

Van pár barátom. Sokmindent kiprobaltam,de még lenne mit.

Kb ennyi.

N27

2018. nov. 15. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Semmit. A bölcs ember holtodiglan tanul . Várom a pénzes hercegnőt aki felkarol. Vicc !
2018. nov. 15. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

A "lassan 30 leszel" kicsit túlzás, messze van az még. Lehet, hogy másnak ilyenkor már családja van, de a környezetemben senkinek sincs még gyereke ilyen fiatalon. Az, hogy én már férjhez mentem, eléggé különlegesnek számít magam körül.

Elégedett vagyok alapvetően. Vannak még hiányosságok az életemben, a személyiségemben, de nem hiszem, hogy valaha is azt fogom mondani, hogy "igen, felnőttem, most már _készen_ vagyok". Valamilyen szempontból felnőtt vagyok- befejeztem az egyetemet, király munkahelyem van, megbecsülnek, szakmai sikereket érek el, népszerű vagyok, van egy csomó kedves ismerősöm és néhány közeli barátom, van egy férjem, cicánk, nemrég vettünk lakást- szóval így alapvetően jó és felnőttes dolgokat tudok magaménak. De azért felnőttnek még nagyon nem érzem magam.

2018. nov. 15. 21:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A 25 és a lassan 30 között nagy különbség van. 25 évesen épp Spanyolországból költöztem át Olaszországba kalandvágyból, 29 évesen pedig már gyerekem született.
2018. nov. 15. 22:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Párkapcsolat szempontjából egy nagy nulla vagyok.

Amúgy van stabil munkahelyem, autóm, spórolt pénzem, nem kell nélkülöznöm és nincs adósságom. Házam nincs, de szeretnék minél előbb. Hitelt nem nagyon akarok felvenni úgyhogy inkább gyűjtök tovább.

A barátaimhoz, ismerősökhöz képest nem érzem úgy hogy el lennék késve, viszont van olyan volt osztálytársam, akinek már 8 éves gyereke van. Nekem meg barátnőm sincs, nem hogy még gyereknevelésen kelljen gondolkozzak.

A szemèlyiségfejlődésem alakul. Régebben nagyon csendes voltam, nehezen tudtam idegenekkel elbeszélgetni. Mára ez sokat javult. A másik hogy régen ha valami nem jött össze, akkor egyből felidegesítettem magam. Most elgondolkozom először, hogy mit lehetne máshogy csinálni, megpróbálom újra és csak utána idegesítem fel magam :D

Mindent összevetve elégedett vagyok, de egy társ eléggé hiányzik az életemből.

24

2018. nov. 15. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

24 vagyok.

Felnőttnek érzem magam, bár még a "mamahotelben" lakom, illetve mostanában kijárok külföldre dolgozni, szóval akkor nem itthon vagyok.

Amit elértem: van diplomám, amire sajna menet közben jöttem rá, hogy lehet, rosszul döntöttem vele, így hát most ezért vagyok külföldiában, itthoni szemmel aljamelót végezve.

De legalább gyűlik a pénz, természetesen a cél egy saját lakás itthon hitel nélkül, vagy nem túl nagy hitellel, aminek pár éven belül lesz realitása.

Párkapcsolati téren szerintem le vagyok maradva az átlagtól, a pasik eddig nem igazán jöttek össze, legalábbis olyan kapcsolatot nem igazán találtam, ahol komolyan vettek volna. Valószínű, velem van a baj, csak arra még nem jöttem rá, hogy mi.

Azért remélem, lesz egyszer családom.

2018. nov. 15. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
60%

Személyiségügyileg nehéz megmondani. Komolyodtam ,máshogy látom a világot, társadalom kritikusabb lettem.

párkapcsolatilag nulla, sziinte sosem volt barátnőm, sajnos reális esélyt nem látok rá, valami nagyon hiányzik belőlem is, de hogy őszinték legyünk a mai lányok sem a legmegbízhatóbbak. egy 2 éves kapcsolatom bomlott fel, amikor mással láttam meg az utcán..

ami az anyagiakat illeti az Alpokban melózom 3 éve nagyjából fél / háromnegyed lakás ára megvan, van mellé egy szuper autóm, és képzésen gondolkozom jövőre, mert hazai szemmel " alja " melót végzem.

Európa számos pontján megfordultam már, világot láttam, megtehetem, hogy utazgatom. De a magánélet az kevés és katasztrófális..

27 vagyok 30 éves koromban eldöntöm, hogy tovább, azt se bánom, ha kötelet teszek a nyakba, vasalózsinórral ügyesen bánok, tudom hol kell szorítania...

2018. nov. 15. 22:26
 8/10 anonim válasza:
25 vagyok, van egy férjem és 2 hónapon belül megszületik a kislányom. Sikerült egy házat is venni közösen. (hitellel, amit még évekig fizetünk) ez a része az életemnek teljesen 100%os, viszont karriert nulláról kezdhetem majd, mert ahogy kiderült a baba, kirúgtak a cégtől, ahol diploma után sikerült elhelyezkedni. Valamit valamiért :) de cseppet sem bánom. Minden nem lehet tökéletes.
2018. nov. 16. 00:33
 9/10 anonim ***** válasza:
31 évesen mindig értetlenkedve állok az ilyen kérdések előtt. Mi az , hogy mit ért el? Mondjuk él? Van aki 17 évesen meghal, tehát az , hogy él, már "asztalra letett dolog". Jobb esetben ekkorra már rájön, hogy nem muszáj a "pénz-karrier-pénz" vonalon remegve görcsölve élni az életet. Vannak sokkal fontosabb dolgok. Nekem 31 évesen van diplomám, munkám, szüleimmel élek mert nincs párom, vannak hobbijaim, céljaim. Nincs kocsim, nem is lesz mert hidegen hagy a vezetés, más az érdeklődési köröm. Nem másokat kell nézni. "Másnak ilyenkor ez és az van". Legyen. Ő dolga. Saját magadnak kell boldognak lenned és ennyi az élet lényege. Nem mindig másokat nézni. Találd meg az apró örömöket, pl ha szeretsz verseket írni írj verseket és sz_rd le kinek mennyi devizahitele van már a te korodban. Nem az tesz boldoggá. (vagy nézd meg az ilyen ismerőseid valóban boldogok e )
2018. nov. 16. 12:42
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es, hát kövezz meg, de az én céljaim közé igenis hozzátartozik valamiféle anyagi biztonság és előremenetel, lehetőleg nem anyámék által!
2018. nov. 17. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!