Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket felizgat női használt bugyi?
Figyelt kérdés
2018. dec. 4. 10:47
51/61 anonim válasza:
Néha. De inkább a használt mosott vagy az új. Illetve a melltartó és a fürdőruha is!
52/61 anonim válasza:
Igen,azonnal ki akarom mosni,vasalni
54/61 anonim válasza:
Akárkié nem. Akié pedig igen, annak nem csak a bugyija izgat.
F40
55/61 anonim válasza:
Csak ha egy jóképű férfié.
41/F
56/61 anonim válasza:
Pfuu én suliban mennyit gyűjtöttem általánosban is de főként középsuliban, a lányok remgeteg ruhát elhagytak az öltözőben és bugyikat is amit nem igazán ertettem de mindig nagyon örültem neki amikor találtam. Voltak kevésbé használtak és igencsak használtak is az utóbbiak számomra izgibbek voltak
57/61 anonim válasza:
ma 09:23 Elég rendetlenek a női wc-ekben a nők. nálunk MUNKAHELYEN mar nem egyszer meg lettek szólítva. Sok mindent mesélhetnék.
58/61 anonim válasza:
Még mindíg a nők által viselt,használt gumibugyi izgat.
59/61 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Semmilyen használt ruhadarab nem izgat fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!