Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket felizgat női használt bugyi?
Figyelt kérdés
2018. dec. 4. 10:47
41/61 anonim válasza:
Csak akkor, ha fiatal, vonzó lány használt bugyija. 19 év felett már egyre kisebb az értéke. Ahogy a nő öregszik, úgy a testnedvei is veszítenek az értékükből. "rozsdásodnak"
42/61 anonim válasza:
Használt textilkereskedőként nagyon! A létem függ tőle!
43/61 anonim válasza:
Felizgat, mert egy nő titkos, legintimebb illatát érezheted úgy is hogy valójában nem kapod meg, ez mindenképpen izgató. Főleg ha az ember amúgy is gerjed a pinaszagra. Egyszer egy ismerős lánynál voltam vendégségben, a wc-re menve észrevettem hogy a szennyes tartó nyitva volt és a tetején ott hagyta a szinte még párás, nedves tangáját. Talán a buli előtt vehette át. Jó alaposan megszaglásztam, kiélvezve amennyire lehet. Elhozni mlnem mertem, de sokszor eszembe jut az a fülledt, szinte trópusi punciillata ami volt neki. Sajnos nem tudtam összejönni vele. Szerintem az a nem normális aki hasonló helyzetben nem szaglászta volna meg!
45/61 anonim válasza:
igen,-nagyon felizgat a nők levetett"piszkos" számomra illatos bugyija...-szagolgatom,csókolgatom,megdugom......
46/61 anonim válasza:
NEM! Gusztustan! Beteg , perverz állatok szaglászgatják.
47/61 anonim válasza:
Engem nem mivel nő vagyok de Gondoltam már rá hogy el kellene őket adni.
48/61 anonim válasza:
Ha van olyan marha aki megveszi. :)
50/61 anonim válasza:
Fel nem izgat ugyan, de bele szoktam törölni a spermát recska után. Innen tudja, mennyire hiányzott😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!