Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az nagyon beteges dolog ha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon beteges dolog ha az osztálykiránduláson elloptam egy lánynak a használt bugyijàt?

Figyelt kérdés
Úgy volt hogy ők kimentek enni az ebédlőbe engem magamra hagytak és elkezdtem kutatni a lány táskájában a bugyijai és a melltartói után bugyit találtam melltartót nem (ha találtam volna csak megszagolgattam volna és megnyaldostam volna)nagyon felizgultam bementem a mi szobánkba magamra zártam a wc ajtót és kivertem az illatozás közben. Ez szerintetek nagyon beteges? Esetleg túlságosan perverz?

2018. szept. 16. 18:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Igen nagyon beteges
2018. szept. 16. 18:11
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez kiderül te meghalsz, remélem tisztában vagy vele.

Én tuti kinyírnálak, de gyanítom ez a lány is.

2018. szept. 16. 18:14
 3/18 anonim ***** válasza:
92%

Meglehetősen beteges.

Így születnek a szexuális bűnözők, pszichopaták.

2018. szept. 16. 18:15
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyú nagy tahóság más táskájában kutakodni. Hogy lehetsz ekkora gyökér? A bugyi szaglászással viszont semmi gond, sok lány árulja is (és van rá kereslet). Azt hiszem, rövidesen te is fogsz tőlük rendelni... :)
2018. szept. 16. 18:16
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon beteges dolog megerőszakolni a szomszéd nénit vagy a szomszéd néni kutyáját. Ez csak kicsit beteges dolog, ellenben nagyon pofátlan, amellett pedig önző, másokat gátlástalanul kihasználó emberre vall, szóval szerintem térj le erről az útról minél előbb.
2018. szept. 16. 18:20
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
Legalább ráélveztél a bugyijára?
2018. szept. 16. 18:21
 7/18 anonim ***** válasza:
91%
Egyszer egy osztálykiránduláson nekem is eltűnt a kedvenc bugyim. Lehet a bugyimmal is ez történt? 🤔
2018. szept. 16. 18:42
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább hívd félre a csajt. A punciját nyald ki, ne a bugyiját.
2018. szept. 16. 18:47
 9/18 anonim ***** válasza:
97%
Vannak, akiket felizgat a használt bugyi, de ilyen esetekben elkérik a barátnőjükét. Ez még mindig normálisabb, minthogy egy osztálytársnak végigkutatod a cuccait, személyes tárgyait és alantas módon ellopod a bugyiját. Meg mi az, hogy megnyaldostad volna a melltartóját? Teljesen elment az eszed?? Aztán szegény lány felvenné, amit te a gusztustalan képeddel összenyalsz. Javaslom, hogy inkább ne is menj emberek közé.
2018. szept. 16. 18:52
 10/18 anonim ***** válasza:
93%
Te vagy az ofő legalább?
2018. szept. 16. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!