Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon beteges dolog ha az osztálykiránduláson elloptam egy lánynak a használt bugyijàt?
Figyelt kérdés
Úgy volt hogy ők kimentek enni az ebédlőbe engem magamra hagytak és elkezdtem kutatni a lány táskájában a bugyijai és a melltartói után bugyit találtam melltartót nem (ha találtam volna csak megszagolgattam volna és megnyaldostam volna)nagyon felizgultam bementem a mi szobánkba magamra zártam a wc ajtót és kivertem az illatozás közben. Ez szerintetek nagyon beteges? Esetleg túlságosan perverz?2018. szept. 16. 18:08
11/18 anonim válasza:
Sztem nem gáz, f_sza gyerek vagy! Hogy ez nekem anno nem jutott eszembe. :)
12/18 anonim válasza:
Kutakodni a másik táskájában és ellopkodni a cuccait nagyon is !!!!
Bugyi szaglászás az nem.
13/18 anonim válasza:
Igen! Nagyon beteges! 12 éves korban még megbocsájtható, de 50 évesen már inkább perverzitásnak nevezném!
14/18 anonim válasza:
Szerintem nem beteg.Én ha megyek valahova mindig kutakodog bugyi után . És neten is szoktam venni.Ez még mindig jobb mint ha pedó lennél vagy ilyesmi
15/18 anonim válasza:
B+!!!! Vegyél és ne lopj!!!!!! Undorito sz-rrágo vagy.
16/18 anonim válasza:
Mindenképpen beteg vagy! Ha nem vagy még 18 éves, akkor ide rossz helyre tévedtél! Ha meg elmúltál akkor szánalmas vagy! De amugy meg egy mocsok vagy, hogyha más holmija közt kutakodsz! Anyud szennyesét is összeturkálod?
17/18 anonim válasza:
Te mit szólnál hozzá, ha valaki (hozzád hasonló beállitottságu) a szaros gatyáid közt turkálna?
18/18 anonim válasza:
te jó ég, ennyi hülye kommentet ..
nem, nem beteges. azt írtad, osztálykirándulás, gondolom gimis vagy, nos kamaszkorban naná minden fiú összes gondolata a szex és a lűányok körül forog, és ne hagyd magad, nincs ebben semmi beteges, ez a felfedezések kora, és teljesen természetes, ha izgat egy bugyi szexuálisan ... majd idővel ezek a kilengések csökkennek, aztán ahogy folyamatosan csajozol, meg is szűnnek az egyéb "pótlékok", hiszen felfedezed, h egy húsvér lánnyal jobb a szex, mint egy bugyival :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!