Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti hogy dolgozzátok ezt fel?
18#
Mert te nőként kezdesz olyan férfival aki nem vonzó számodra? A nőknél is ez áll az első helyen. Akinél nem ez áll, az meg a pénzre megy. Aztán 10000-ből 1 lány aki meg kizárólag a belső értékeket tartja szem előtt csak és nem számít, hogy a másik számára alapvetően vonzó e, vagy van e pénze.
Az is a férfiak miatt van, hogy egymáson is minden apró kis hülyeséget és részletet kibeszélnek, persze nem szemtől szembe? Az egész nőkre épített szépségipar is csak a férfiak miatt van, ha nem akarja, hogy a közeli jövőben egy férfival csak érintkezzen is sok nő elmegy ilyen túrákra csak mert jobban érzi magát tőle?
Inkább arról van szó, hogy pont a nők azok akiknek inkább a külsőségek számítanak és magukat is ezen keresztül mérik. De sok milliárd dollár forog e körül. Biztos azért ölnek bele ennyi pénzt az előbb említett elv alapján, mert nem igaz. A PR-osok véletlen sem tanulják meg ennek a pszichológiáját. Ezek bizony tények. Persze ellenkezhetsz, leszavazhatsz, de ezen a tényen nem változtatsz, maximum még röhejesebb leszel
Nem kezdek olyannal, aki nem vonz, csakhogy a vonzalmam kialakulásában nagy szerepet játszik az, hogy emberileg milyen a férfi, sok esetben nagyobbat, mint az, hogy a külseje milyen úgy önmagában. Tehát nem meglátom, hogy ki van pattintva, és már epekedem is utána nedves bugyival, ellentétben egy csomó pasival, akik inkább saját magukat is becsapják az általuk kiszemelt nő természetével kapcsolatban, mintsem hogy lemondjanak a hetyke dudákról és a formás popókáról.
Egyébként igen, a nő tetszelegni akar, mert már belé van ivódva, hogy érvényesülni ezáltal tud, hogy mások az értékét ebben mérik, és lényegtelen, hogy éppen szingli akar-e lenni, vagy sem, mert egészen kicsi korától fogva erre szocializálják, amit nem tehet semmissé néhány egyedül töltött év. Ahogyan a fiúkba is belenevelik, hogy keménynek kell lenniük, és beszállniuk a f@$zméregetésbe, ha asszonyt akarnak maguknak. De megközelíthetjük akár evolúciós biológiai szempontból is a kérdést: a férfiak az utódok kihordására leginkább alkalmas nőt akarják, és a szépséget egészségként dekódolja az agyuk. A nők meg a biztonságot keresik, szóval a pénzéhséget emlegetni velük kapcsolatban még mindig értelmesebb dolog, mint azt mondani, hogy a legjóképűbb csávónak van a legtöbb esélye náluk. Amúgy nem tudom, min kaptad fel így a vizet, közöltem egy tényt, nem pedig ítélkeztem. De oké, bizonyára nagyon röhejes vagyok, ha te mondod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!