Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak, ti hogy dolgozz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, ti hogy dolgozzátok ezt fel?

Figyelt kérdés
Hogy nem úgy néztek ki, mint mondjuk egy fitnesses szépgyerek, akik rengeteg nő legfőbb álmai?
2018. dec. 3. 15:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Fitness, az... a legtöbb ott is nyom valami szteroidot...
2018. dec. 3. 15:58
 12/23 anonim ***** válasza:
#11: a hülyegyerekek biztosan, de ezért nem kell leszólni. Kifejezetten jótékonyan tud hatni az ember fizikumára és erőnlétére.
2018. dec. 3. 16:01
 13/23 anonim ***** válasza:
Én sem nézek ki valami jó és mégis megnősültem. Mások szerint is túl szép hozzám a feleségem. És ez így van már 26 éve. Ne add fel!
2018. dec. 3. 16:15
 14/23 anonim ***** válasza:
És a hülyegyerekekből van sok.
2018. dec. 3. 16:17
 15/23 anonim ***** válasza:
Ez a Ryan Gosling pont nem az a tipikus jóképű gyerek, hanem max. helyeske. Viszont jó a séró, szépen kigyúrta magát, tehát már emiatt is jó az össz benyomás.
2018. dec. 3. 16:33
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az a legoptimálisabb, hogy ha a nő néz ki jobban egy párkapcsolatban. A legtöbb férfinak nem olyan lesújtó a képe magáról mint a nőknek. Persze a kérdező esetében ez nem így van, de általában a nők sajátja, hogy értelmetlen hülyeségeken marcangolják magukat a külsejüket illetően. A férfiakra inkább az a jellemző, hogy túlértékelik magukat.

Viszont ebből jön amit mondtam, ha a lány néz ki kevésbé jól férfi szemmel, mint a fiú női szemmel, akkor egy önbizalom hiányos lány bizony folyton féltékenykedni és kételkedni fog a partnerében. És bizony mint említettem, a legtöbb nő önbizalom hiányos.

Én persze mindig beleesek abba, hogy egy 10-es skálán jó pár ponttal magam alatt jövök össze lányokkal, mert nekem a belső értékek jobban számítanak. Szóval én saját tapasztalatból mondom, hogy igen nehéz egy ilyen kapcsolat. De másoknál is ugyan ezt láttam mindig is. A mostani párommal a legnagyobb a különbség talán. Szerintem a legtöbb férfi szemében ő csak olyan 4-es, én meg a legtöbb nő szemében 8-as vagyok. Eddig még sikerült magába fojtania, de azért már néha kijön belőle. Meg folyton ilyenekről álmodik, hogy én elhagyom, mert nem néz ki jól. Remélem most nem fog ez átcsapni folyamatos és tényleg beteges féltékenykedésbe.

Szóval szerintem ne gondolkozz ilyeneken kérdező, mert hosszútávú kapcsolatnál a lányoknak is jobb, hogy ha nem néz ki olyan nagyon jól a párjuk

2018. dec. 3. 16:39
 17/23 A kérdező kommentje:

Abban hasonlítunk, hogy mindkettőnknek olyan lány, lányok tetszenek, akik mások jó esetben max. "helyesnek" mondanak. :D Én is kaptam már meg, hogy háremem lehetne, mert azok a lányok, akik nekem tetszenek, rajtam kívül senkinek nem kellenének. :D

Köszönöm az észrevételeket!

2018. dec. 3. 17:11
 18/23 anonim ***** válasza:

"a nők sajátja, hogy értelmetlen hülyeségeken marcangolják magukat a külsejüket illetően."

Még véletlenül sem az ennek az oka, hogy általánosságban a férfiakról mondható el, hogy a szexuális vonzalom áll az első helyen náluk, ugye?

2018. dec. 3. 19:05
 19/23 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy semmire sem tartom az olyan csajokat, akiknek ez számít. Az ilyen nőket mindig is nagy ívben kerültem és csak lesajnálni tudom őket. A normális csajok normális pasit akarnak, akivel lehet a gyúráson kívül másról is beszélni.
2018. dec. 3. 19:29
 20/23 A kérdező kommentje:
Oké, de a kisördög csak benne van az emberben, hogy biztos, hogy nálam jobb külsejű palit akarna, akár csak a lelke mélyén, és ebbe belegondolni elég szar.
2018. dec. 3. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!