Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti hogy dolgozzátok ezt fel?
Szerintem az a legoptimálisabb, hogy ha a nő néz ki jobban egy párkapcsolatban. A legtöbb férfinak nem olyan lesújtó a képe magáról mint a nőknek. Persze a kérdező esetében ez nem így van, de általában a nők sajátja, hogy értelmetlen hülyeségeken marcangolják magukat a külsejüket illetően. A férfiakra inkább az a jellemző, hogy túlértékelik magukat.
Viszont ebből jön amit mondtam, ha a lány néz ki kevésbé jól férfi szemmel, mint a fiú női szemmel, akkor egy önbizalom hiányos lány bizony folyton féltékenykedni és kételkedni fog a partnerében. És bizony mint említettem, a legtöbb nő önbizalom hiányos.
Én persze mindig beleesek abba, hogy egy 10-es skálán jó pár ponttal magam alatt jövök össze lányokkal, mert nekem a belső értékek jobban számítanak. Szóval én saját tapasztalatból mondom, hogy igen nehéz egy ilyen kapcsolat. De másoknál is ugyan ezt láttam mindig is. A mostani párommal a legnagyobb a különbség talán. Szerintem a legtöbb férfi szemében ő csak olyan 4-es, én meg a legtöbb nő szemében 8-as vagyok. Eddig még sikerült magába fojtania, de azért már néha kijön belőle. Meg folyton ilyenekről álmodik, hogy én elhagyom, mert nem néz ki jól. Remélem most nem fog ez átcsapni folyamatos és tényleg beteges féltékenykedésbe.
Szóval szerintem ne gondolkozz ilyeneken kérdező, mert hosszútávú kapcsolatnál a lányoknak is jobb, hogy ha nem néz ki olyan nagyon jól a párjuk
Abban hasonlítunk, hogy mindkettőnknek olyan lány, lányok tetszenek, akik mások jó esetben max. "helyesnek" mondanak. :D Én is kaptam már meg, hogy háremem lehetne, mert azok a lányok, akik nekem tetszenek, rajtam kívül senkinek nem kellenének. :D
Köszönöm az észrevételeket!
"a nők sajátja, hogy értelmetlen hülyeségeken marcangolják magukat a külsejüket illetően."
Még véletlenül sem az ennek az oka, hogy általánosságban a férfiakról mondható el, hogy a szexuális vonzalom áll az első helyen náluk, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!