Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti hogy dolgozzátok ezt fel?
Figyelt kérdés
Hogy nem úgy néztek ki, mint mondjuk egy fitnesses szépgyerek, akik rengeteg nő legfőbb álmai?2018. dec. 3. 15:11
1/23 A kérdező kommentje:
Hát, lehet, hogy ezzel még a sokat látott helyi közönséget is sikerül kiakasztanom, de nekem ez pl. elég komoly problémát jelent.
2018. dec. 3. 15:12
2/23 anonim válasza:
Úgy, hogy én megelégszek azzal, ha egy adott nőnek vagyok a mindene, mégpedig annak, aki nekem is a mindenem. Nem kell, hogy a megyében mindenki rám csorgassa a nyálát.
4/23 A kérdező kommentje:
Jó, ez a helyes nyilván, de nekem valahogy mégsem megy...
2018. dec. 3. 15:15
7/23 A kérdező kommentje:
Sport, öltözködés, meg ilyenek?
2018. dec. 3. 15:26
8/23 anonim válasza:
én tudom magamról h messze nem úgy nézek ki mint egy álompasi, de azért mert nem is akarok kigyúrt ember lenni
továbbá én egy nő álma vagyok és ez a legfontosabb a többi nem érdekel :D
9/23 A kérdező kommentje:
Jó, de mondjuk egy Ryan Gossling mennyivel jobb pali már nálam pl., az én "legtöbem" még a térdéig sem érne fel.
2018. dec. 3. 15:30
10/23 anonim válasza:
2 pálesz buli előtt és Ryan Gossling leszel (vagy aki csak akarsz lenni). A testalkaton nyilván lehet javítani helyes étkezéssel kombinált testedzéssel, ezen kívül az öltözködéssel is fel lehet dobni a küllemet, illetve egy jó fodrász is csodákra képes, de a legfontosabb mégiscsak a jó fellépés. Ha egy vesztes nyugalmával és két pálesszel a gyomrodban mész oda bármelyik csajhoz azzal a céllal, hogy csak beszélgess egy kicsit, mert úgysincs nála esélyed, akkor meglesz a megfelelő lazaságod és ha elég magabiztos és szórakoztató leszel, akkor az is lehet, hogy a végén még bejössz a csajnak. De az is sokat tud segíteni, ha a hozzád hasonló kaliberű csajokra mész rá, nem a partihercegnőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!