Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti amikor menstruáltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti amikor menstruáltok és oráloztok felszoktatok izgulni? És utána mi van? 22L

Figyelt kérdés
Én mindig felizgulok és utána nagyon rossz hogy semmi nincs.
2018. dec. 1. 23:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor olyan vagyok mint egy begerjedt szuka:) akkor kivánom a legjobban.
2018. dec. 2. 14:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi a párommal akkor is szeretkezünk, ha megkívánjuk egymást egyikőnknek sem gond ha megvan. Törölköző alánk, aztán zuhany :)
2018. dec. 2. 16:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen felizgulok akkor is, sőt néha sokkal jobban. De mi ilyenkor is szexelünk, szerencsére párom nem zavarja. Mondjuk engem sokáig feszélyezett, főleg amikor ki is akart nyalni véresen. Elég sokáig győzködött mire beadtam a derekam, de így utólag azt mondom hülye voltam hogy nem engedtem meg hamarabb. Mondjuk nyalni első-második nap ritkábban szokott amikor nagyon megvan. De a 3. napon amikor olyan közepesen van már meg simán kinyal, akár úgy is hogy a szájára kell üljek. Van ilyenkor mindig egy törülköző odakészítve, hogy nagyon ne vérezzük össze az ágyat.
2022. aug. 5. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!