Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol keressek olyan 40+ hölgyet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ibron185 kérdése:

Hol keressek olyan 40+ hölgyet? A többi lent.

Figyelt kérdés
Aki szintén csak annyit szeretne amennyit én. Mondjuk heti 1× találkozni és nagyon kellemesen eltölteni pár órát! Eggyüt lenni sokszor közben készitenénk valami ételt vagy desszertet nevetgélni stb. Csuda aranyos legyen pozitív gondolkodásu. Nem baj ha nem toppmodell de ízig vérig nő legyen.9
2018. dec. 1. 00:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Szóval legyen egyszerre az anyád, a feleséged, meg a szajhád is. Ok. Ehhez képest te csak a kolbászodat teszed bele a... ...kapcsolatba?

Gáz. Főleg hogy a könnyű prédára utazol. Én is vágyom ilyesmire, de nem 40 évessel. (29 vagyok)

2018. dec. 1. 00:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem egy jó kérdés, mivel nincs konkrét előfordulási helyük a kiéhezett, 40+-os nőknek. Ugyanakkora esélyed felszedni egy ilyen nőt a sarki kisboltban, mint a könyvtárban vagy egy kocsmában. Nincsenek specifikus helyek, ahová csoportosan járkálnának.
2018. dec. 1. 00:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Tehát újra!😊 Nem használni szeretném hanem vele lenni! Szivesen megcsinálok bármit a konyhában így nem kérem hogy főzzön nekem. Közösen eltölteni ezt az időt. Kellemesen. Úgy gondolom hogy pont többet vinnék a dolgokba mint a farkam. Elmennék hozzá vagy érte. Törődnék vele és tenyeremen hordoznám arra az időre!☺☺☺
2018. dec. 1. 09:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Tinderen.
2018. dec. 1. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!