Merre keressek modellt veszprém környékén? Fotózásra keresnék 17-21 év közötti lányt, hölgyet akit érdekel a természet és a modellkedés.
Köszönöm szépen a segítőkész válaszokat....
nem gondoltam hogy ilyen "kedves " emberekbe botlok.
Mivel hivatalos fotózáshoz nem könnyű megfelelő felszerelést szerezni egy diáknak így nem vagyok hivatalos.
Nem tartom helytállónak a feltételezést hogy ilyen módon leszólás érkezzen a posztomra, DE sajnos ilyenek az emberek. Remélem hozzátok is ilyen szépen viszonyulnak ;)
Bízom benne hogy lesznek nálatok különbek és esetleg segítenek....
ugyan ezt a mentalitást kívánom nektek is :P
Csakúgy senki sem fog odamenni hozzád, hogy "fotózz le".
Aki modell szeretne lenni, az ügynökségekhez megy.
A jó kivánságaidat meg köszönöm, szerencsére én nem így állok a dolgokhoz, mint te. :)
a veszprémi állatkert tevekifutóján
Egy gyönyörű lány vár rád! Aisa,már a neve is részegítő.Egy baj van vele,
az hogy púpos.
Már nem azért, de nem egy ember van aki hasonlóan nem ügynökségnél keres embert, és nem tudom miért kell beleszólnod ha nem érint a téma, változatlanul kívánom neked a már leírtakat. Jár az ilyen embernek a törődés mert sajnos saját magát nem tudja szórakoztatni csak mások leszólásával. Még jó hogy te ilyen isteni vagy, taníts mester :D :D
Hát igen a tevelánnyal szerintem hamarabb lehetne szót érteni mint itt néhány egyeddel akivel sajnos egy populációba tartozom... ha van valakinek kedve gec*izni akkor szeretettel várom veszprémben egy kávéra meghívom
és meglátjuk mennyire vagytok bátrak ha nem a gép mögül írtok
Hol szóltam én benne? :D
Annyit írtam, hogy általában, aki a modellkedni szeretne, az nem a Gyakorira jön fel, mert ha valaki itt keres alanyt, valljuk be, nem bíztató.
Adj fel hirdetést, de mivel senki sem tud semmit arról, hogy pontosan minek szeretnéd őket lefotózni - ami minden lehetséges modellnek az első kérdése lesz - ezért nehéz így tanácsokat adni.
"Már nem azért, de nem egy ember van aki hasonlóan nem ügynökségnél keres embert"
Ha meg ennyire ismered a dörgést, mit is keresel itt?
Hidd el, egyetlen épeszű ember nem fog ajánlkozni egy ilyen "hirdetésre"...
Egyrészt ha valaki nem érintett nem tudom miért ugat be, tanácsot lehet adni, véleményt lehet megfogalmazni de egy normális embernél ez normális hangnemben megtörténhet.
Másrészt igen, ismerem a dörgést ha már utaltál rá, és pesten pl könnyű találni random , lelkes személyeket.Ezért is írtam hogy veszprém környékén keresek.
Az meg hogy nem írtam ki milyen témára keresek modellt nem véletlen mert aki környékbeli és érdekli a modellkedés az írni fog és ez egy szűrő ha úgy nézzük. Nem mellesleg ha tudnál a sorok közt olvasni akkor a "akit érdekel a természet és a modellkedés" szavakból rájöhettél volna, de tudom én vagyok naiv hogy vannak még segítőkész emberek.
Itt senki sem ugatott bele a dolgodba. Vélemények jöttek.
Amúgy tényleg nem értem, hogy miért nem adsz fel egy hirdetést, de a te dolgod.
A természet pedig sok mindent takarhat. Készülhet naptár is meg, vagy neked perverz képeket szép háttérel.
Vakon senki sem megy bele ilyesmibe, de tudom, én csak "beleugatok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!