Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Akarok csinálni egy kisfilmet...

DávidXBOXONE kérdése:

Akarok csinálni egy kisfilmet "Sok" címmel. Mik jutnak eszetekbe erről a szóról?

Figyelt kérdés
Szivesen fogadok bármilyen ötletet amiről az jut eszetekbe, hogy "sok". Példáúl mutatok egy poharat amibe túltöltöm a vizet és kifolyik a víz belőle vagy egy hosszabb kép a temetőben a katonasírokról vagy egy nagy madár raj az égen.

2017. jan. 27. 23:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Túl sok, nem bírom tovább..
2017. jan. 27. 23:45
 2/4 anonim ***** válasza:

#1 nekem is ez jutott először eszembe :D

Kérdező, ezek itt elég politikai felhangú témák, de lehetne például egy dugóban álló kocsisor is, így aktuálisan a szmog kapcsán.

Vagy mondjuk a rengeteg gyógyszer és annak ára egy átlagos nyugdíjhoz viszonyítva.

Vagy egy orvos és a beosztása, illetve a rá jutó betegek száma.

2017. jan. 28. 01:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az, mikor fiz-kémből feleltem, és az órán tanárjelöltek is részt vehettek. A tanár megkérdezte tőlem, hogy szerintem a 6x10 a 23 db az sok, vagy kevés, én meg visszakérdeztem, hogy: kevés? Erre mindenki hangosan hőbörögni kezdett. Nekem meg az jutott eszembe, hogy most tényleg, fizikatanárnak mennek, és szerintük ezen belül lehet értelmezni a sok vagy kevés szavakat, szerintem meg csak attól függ, mihez képest nézem.
2017. jan. 28. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Sok ember körülöttem. Sok ember a sorban. Sok elvégzendő feladat.

Valami nyomasztó dolog, de nem „túl sok”, szóval meg lehet oldani.

2017. jan. 28. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!