Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns nőként hol és hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns nőként hol és hogyan keressek magamnak szubokat? Hogyan közöljem velük, hogy mit akarok?

Figyelt kérdés
2018. szept. 28. 00:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Ismerettségi körödben nincsenek jelöltek? Neten is rájuk írhatsz. Járj el szórakozni vagy tinderezz. Mit akarsz tőlük pontosan?
2018. szept. 28. 00:20
 2/10 A kérdező kommentje:
De honnan tudjam, hogy szubok?
2018. szept. 28. 00:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Online partnerkereső. Ott pontosan leírhatod, hogy te mit vársz a másiktól és mit nyújtasz, és ha valaki magára ismer benne, felkereshet.
2018. szept. 28. 00:28
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Én sub vagyok, viszont válogatós. De azért leírhatod mit szeretnél.
2018. szept. 28. 06:16
 5/10 anonim ***** válasza:

A mindennapi életben vezető szerepet, felelős tisztséget betöltő férfiak egy részében van szubmisszív hajlam. A magánéletben és a szexben átadják másnak az irányítást teljesen alárendelődnek a partnerüknek. Ekkor elengedhetik magukat, kikapcsolódnak, nem náluk van az irányítás és a felelősség.

Ha bejön egy férfi, légy vele határozott. Éreztesd vele, hogy mindegy, milyen tisztséget tölt be, a párkapcsolatban Te irányítasz. Ha ebbe belemegy és tetszik neki, akkor előjöhetsz a domináns vágyaiddal. Vagy megszokik vagy megszökik. Ha megszökik nem kár érte. Ha "megszokik", nagyon izgalmas élmény lesz mindkettőtöknek.

Írhatnál nekünk is vágyaidról. Izgalmas lenne erről olvasni, mit tennél, hogy viselkednél egy szubmisszív férfivel és milyen viselkedést vársz el tőle.

2018. szept. 28. 08:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

1 ha domináns vagy akkor azt tudnod kell hogyan közöld

2 pl itt annyi Szub pasi van hogy Dunát lehet vele rekeszteni

24N

2018. szept. 28. 08:37
 7/10 jdfGabrella ***** válasza:
100%
Ilyet én is szeretnék.
2018. szept. 28. 09:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szub pasi vagyok, ha gondolod írj, és beszélhetünk róla.
2018. szept. 28. 11:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Subdomina téma lesz 2018 slágere. Enélkül már kapcsolat se kezdődik úgy látom.
2018. szept. 28. 11:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Én nem akarok kapcsolatot. Csak azt, hogy mondjuk legyen 4-5 szubom egyszerre.
2018. szept. 28. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!