Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves vagyok. Hol keressek idős hölgyet (50 felettit) kizárólag szexkapcsira?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 01:06
2/18 anonim válasza:
Sztem vannak olyan társkereső oldalak,ahol korra meg lehet határozni a kersendő partner korát... Sőt,még fényképek is vannak... Pl.: rtlrandi.hu Vagy ha vagy IWIW-en,akkor ott is van olyan alkalmazás,ahol ugyanilyen rendszerben működik a dolog. Ja,és azthiszem város szerint is lehet keresgélni...
3/18 anonim válasza:
Nem anyádat kívánod tudat alatt? Ez beteges.
4/18 anonim válasza:
Hát ez jó "idősek otthonában":D
5/18 anonim válasza:
a kórház várótermében sztem jó eséllyel keresgélhetsz xd
8/18 anonim válasza:
az 50 feletti nők nem annyira elmebajosak, hogy kizárólag szexre beengedjenek valakit az életükbe/lakásukba. Vannak persze vén k. vák, de azokban több a lappangó nemi baj, mint egy római nyilvánosházban... Vegyél inkább egy gumibabát és fess a képére ráncokat! :D
10/18 anonim válasza:
Reggel 6-7 óra között bármelyik temetőbe járó BKV vonalon(ha nincs sztrájk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!