Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 35 éves vagyok. Hol keressek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves vagyok. Hol keressek idős hölgyet (50 felettit) kizárólag szexkapcsira?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 01:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

Azért ne írjátok le teljesen ezt a korosztályt.

Én 48 éves vagyok, nem vagyok idős otthonban, és a temetőbe sem költöztem be még. A 15 év korkülönbség szerintem is sok. Bár, ha a férfi javára dől el a mérleg, akkor nem tartjuk annyira furcsának érdekes módon. Nekem a házasságomban működik jól a szex. Ismerek azonban párokat, akik csak szexre "szerződnek egymással". Szerintem a legtöbb nőnek a szexhez szükségük van érzelmekre. Legalábbis remélem, hogy így van.

Adj fel egy hirdetést, és várd, kik válaszolnak.

2010. jan. 25. 18:14
 12/18 A kérdező kommentje:

Hirdettem már, de nulla eredménnyel. 20évesen volt 35éves barátnőm, imádtuk egymást. Az 99%-ban szexről szólt.

Köszi a válaszokat. Mindenkinek!

2010. jan. 26. 01:08
 13/18 anonim ***** válasza:
55%

[link]

[link]

Sok sikert!!!!!

2010. jan. 26. 07:28
 14/18 anonim ***** válasza:
ZOHAAAN
2010. jan. 26. 10:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Gerbeaud cukrászda. :))) Egy legenda szerint mellékesben ezzel is foglalkoznak.

Több lehetséges jel is van próbálkozz vmelyik cska bejön :)

Zserbót rendelsz, majd beleszúrod a villát

Megeszed a zserbót és fordítva teszed vissza a villát a tányérra.

Kávét kérsz 5 cukorral, a kockacukrokból meg tornyot építesz a csészealátéten.

Puncstortát rendelsz megeszel egy szeletet és játszol a villával.

Kávét rendelsz 5 cukorral és kacsintasz a pincérre.

2010. jan. 26. 11:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy 50 felettit csak szexre már nemigen találsz. De sok sikert.
2010. jan. 27. 19:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Én ötven éves vagyok, és nem szeretem, ha idősnek neveznek.

Miért nem a korosztályodból keresel partnert?

A veled egykorúak már érettek. Nem úgy, mint 20 éves korodban, amikor még tanulni akartad a szex-et.

2010. jan. 28. 18:48
 18/18 anonim válasza:
társkeresö oldalaknál nézd meg.klubokban.vannak idös hölgyek akik ilyen helyekre járnak.el mondanám neked én voltam egyházin discoba és ott is volt nem egy idös hölgy.nem csak fiatalok járnak discoba,ha nem idösebbek is.föleg vidéken.én nem vagyok vidéki,de a vidékiek nagyon tudnak élni buli szempontjábol.szerintem tök jo.ott a fiatalok,és az idösebbek együtt buliznak.
2010. febr. 18. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!