Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak nektek más szerelemből szexelni, vagy ugyan olyan mint szerelem nélkül? Ha igen akkor miben más? Másképp bántok a partnerrel?
Figyelt kérdés
2018. nov. 29. 22:58
11/14 anonim válasza:
Ha szerelmes vagyok a lányba akkor az teljesen más hangulatú és minőségű. Mindenki más, de az igazi szex az lágy,hosszú és biztos hogy mind a két fél teljesen kielégül. Nincs olyan h a pasi csak önző módon tolja és lesz*rja hogy a lánynak jó-e vagy sem. Sajnos ez a gyakori. Én ha tehetem akkor csak a szerelmemmel csinálom,de mivel most jelenleg nincs ilyen -és vannak szükségletek is- muszály mert megbolondulok egy idő után. Szerelmesen miden más.
F 25
12/14 Mickbro válasza:
Szerelemből teljesen más. Az a csúcs.
A csak szex a közelébe nem ér.
13/14 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy jobb vagy rosszabb inkább más.
14/14 anonim válasza:
Más a szerelem,más az alkalmi.Meg a pasik is állhatnak másképp ehhez. Én egy baromira szexcentrikus férfi vagyok, egy alkalmiban is oda teszem magam mert nekem a nő az első a szexben, de szerelmesen mások a gesztusok,érzések stb..mélyebb minden. Aki csak ösztönös kielégülésre vágyik az beteszi, kiveszi..általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!