Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nincs barátnőm emiatt sokszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs barátnőm emiatt sokszor arról fantáziálok, hogy ott van az ágyamban egy lány és fogdosom a fenekét. Ez baj szerintetek?

Figyelt kérdés

Sokszor amikor éjjel felkelek, vagy reggel akkor mindig eszembe jut hogy milyen rossz hogy nincs barátnőm, és soha nem is volt. És valószínüleg nem is lesz.:(

Szerintetek hogy lehet azt elfogadni, hogy nekem sosem lesz barátnőm? Mert sajnos a vágyat nem lehet elnyomni, de nagyon rossz ez, mert nagyon sokat vagyok szomorú mostanában emiatt.

21f

2018. nov. 28. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nincs faterod? Kérdezd meg őt! Meglátod klasszul kitanít majd!

Nem lehet hogy inkább a fiúkhoz vonzódsz csak magadnak sem mered bevallani?

2018. nov. 28. 21:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha még nyitni sem mersz a csajok felé, akkor hogy szeretnél barátnőt? Próbálj online ismerkedni, vagy bulikban. Legyél egy kicsit magabiztosabb, és ne az legyen a fejedben h soha nem lesz barátnőd mert ilyen nincs!

Az h fantáziálgatsz dolgokról az nem baj, de könnyen változtathatsz ezen.

2018. nov. 28. 22:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy a lányokat szeretem! Fiúkkal nem tudnék mit csinálni. És két alkalmim volt már, és mindkettő lány volt:D
2018. nov. 28. 22:21
 14/14 anonim válasza:

Hát, adok pár tippet neked ingyen. A nők pár dologra elolvadnak:

1. Kiállás-határozottság(régebben kis nyuszi voltam, nem tudtam hogy beszéljek egy csajjal mint te is..aztán rájöttem hogy ők nem földönkívüliek, nem elérhetetlenek...a nők 1 %-a vonzódik a félénk cuki pasikhoz..levonhatod a tanulságot...)

Légy határozott, kérdezz érdekes dolgokat, a nők szeretnek beszélni. Határozott úgy légy, hogy közben ne légy nagyképű és bunkó. Inkább figyelmes, de eleinte távolságtartó és udvarias....ez a tartás feltűnik nekik. Ha jófej vagy és jópofi, barát zónába kerülsz..

Ha csak fantáziálsz, nem lesz belőle semmi, próbálkozz, gyakorolj, sok nő van akik ugyanúgy gondolkoznak mint te, csak kevésbé nyomulósak, látszólag az ellenkezőjét mutatják.

Még egy tipp, tapasztalaton alapul: Ha tetszik valaki vagy csak megerősítést vársz, sétálsz jön veled szembe egy lány..nézz a szemébe... fogadok hogy ha összenézel egy lánnyal, elsőnek te kapod el a tekinteted mert beijedsz...ne csináld nézz rá de ne fapofával, érdeklődően egy kis azájazéli moaollyal az arcodon...de a határozottság ne maradjon el...fogadok veled hogy 10-ből 7-8 lány zavarba jön-akár visszamosolyog és ebből látod hogy nem vagy lúzer ehhez...

ebből önbizalmad lesz és így tovább...

2018. nov. 29. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!