Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fantáziálok mostanában a nálam fiatalabb lányokról? 22/f
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, nincs semmi bajom a korosztályommal, de a 4-5 évvel fiatalabb lányok érdekelnek mostanában...Csak egy új élményt szeretnék ?2016. máj. 9. 01:37
1/7 anonim válasza:
Semmi gond, majd ahogy idősödsz az egyre fiatalabbakról fantáziálsz.
2/7 anonim válasza:
De mi abban a baj, ha egy 22 éves férfit a 17-18 éves lányok érdeklik? Hát éppen ez a normális! A férfiak általában idősebbek pár évvel a nőnél.
3/7 anonim válasza:
Nézd én 25 éves koromig a 30-35 éves korosztályt kerestem....
Átléptem a 25 öt és totál megváltozott minden 17-20 éves korosztály tetszik mert már nem tanulni és idősnek akarok látszani hanem fiatalodni akarok
4/7 anonim válasza:
Ebben semmi gáz nincs, ne keresd az okát. Inkább keress egy fiatalabb lányt. :)
5/7 anonim válasza:
mert iszonat szexik engem is jobban vonzanak a fiatalabbak de igazából nem számit.. csak szeressük egymást 20/F
6/7 anonim válasza:
Nekem is jobban tetszenek a fiatal, 15-16 éves lányok, nagyon szexik tudnak lenni.
7/7 anonim válasza:
Talán mert hosszútávú kapcsolatra vágysz. Ott pedig az a szerencsés, ha a pasi 6-8 évvel idősebb. Így 50 felé kevésbé gyötri meg a kapcsolatot a libidóvesztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!