Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nincs barátnőm emiatt sokszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs barátnőm emiatt sokszor arról fantáziálok, hogy ott van az ágyamban egy lány és fogdosom a fenekét. Ez baj szerintetek?

Figyelt kérdés

Sokszor amikor éjjel felkelek, vagy reggel akkor mindig eszembe jut hogy milyen rossz hogy nincs barátnőm, és soha nem is volt. És valószínüleg nem is lesz.:(

Szerintetek hogy lehet azt elfogadni, hogy nekem sosem lesz barátnőm? Mert sajnos a vágyat nem lehet elnyomni, de nagyon rossz ez, mert nagyon sokat vagyok szomorú mostanában emiatt.

21f

2018. nov. 28. 19:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%

Miért ne lenne soha barátnöd? Ne így állj hozzá! Nem hinném, hogy létezik olyan srác, aki vkinek ne jönne be.

Amúgy meg, hogy elképzeled van vki melletted, nincs benne semmi baj. Én is szoktam fantáziálni, pasikról.

2018. nov. 28. 19:24
 2/14 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne barátnőd, ha szeretnél? Még a legrondább emberek is megtalálják a társukat :)

Én is szoktam fantáziálni pasikról, nincs ezzel semmi.

2018. nov. 28. 19:41
 3/14 A kérdező kommentje:

Mert már 21 éves vagyok, és nem volt még. El sem tudom képzelni, hogy hol ismerhetnék meg valaha egy lányt.

Pedig nem vagyok ronda, és ezt nem magamról mondom, hanem mások, sokan nem értik, hogy h h nincs...azért mert nem akarja az élet úgy érzem...

2018. nov. 28. 19:48
 4/14 anonim ***** válasza:
Te az a 21/f vagy aki állandóan ilyen jellegű kérdéseket ír ki ide meg a felnőtt párkapcsolatok kategóriába?! Csak azért mert ha te vagy és állandóan itt lógsz és rimánkodsz, ahelyett, hogy tennél érte akkor ne csodálkozz, hogy nincs
2018. nov. 28. 19:50
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem!

De amúgy nem olyan egyszerű ez. Hova menjek? nem úgy van ez sajnos...

2018. nov. 28. 19:52
 6/14 anonim ***** válasza:

" El sem tudom képzelni, hogy hol ismerhetnék meg valaha egy lányt."

Ha felkelnél a számítógép/telefon elől és kimozdulnál az utcára pl ott vannak lányok. Meglepő, nemde?! 😁

2018. nov. 28. 19:52
 7/14 A kérdező kommentje:

De attól még nem lesz a barátnőm egyik sem.

Hogy kezdjek el velük beszélni? Szerintem Te is tudod, hogy ez nem egyszerű, főleg az ilyen személyiségűeknek, mint amilyen nekem is van.

2018. nov. 28. 20:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Bulikba nagyon könnyű nőt fogni.
2018. nov. 28. 20:05
 9/14 anonim ***** válasza:
7. Akkor ismerkedj interneten
2018. nov. 28. 20:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Vagy írhatsz privát ha akarsz hátha tudok adni pár tanácsot
2018. nov. 28. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!