Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit reagálnátok arra ha a párotok azzal állna elő hogy szeretné végig nézni ahogy mással szexeltek?
Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 11:17
1/12 anonim válasza:
A nők ezt általában főnyereménynek tartják.
Hülyék lennének kihagyni egy hosszú kapcsolatban.
2/12 anonim válasza:
Csak nézze, de én választok! ( ne privátozz, nem te leszel az! )
3/12 anonim válasza:
Szakítanék. Ez egy olyan vágy, illetve fétis, amiben én nem tudnék partner lenni.
4/12 anonim válasza:
elsőnek nevetnék
majd mikor konstantálom hogy baaaaszki ezt komolyan gondolta akkor meg mondom őszintén hogy nekem a Cuckold párkapcsolatban nem jön be. És ha ez a vágya túl erős és folyamatosan nyaggat vele akkor szépen lezárnám a kapcsolatot...
Egy Szex kapcsolatba belefér
De egy párkapcsolatban ahol érzelmek és egymás iránti tisztelet és becslés van nekek nem jön be!
24N
6/12 anonim válasza:
#2vagyok. Mint írtam nem kérek privátot sem pasiktól, sem magukat lánynak kiadó pasiktól. Nem válaszolok úgysem, fölöslsgesen írtok!
7/12 anonim válasza:
Szerintem benne lennék, de nem szólhatna bele h kivel.
9/12 anonim válasza:
De azért tudod mi az a cuckold, ergo pöcökteted is rá a suncit ezerrel a neten. Ne játszd az agyad! Becslés meg az ingatlanosnál van.
Te meg mit vergődsz itt a privátoddal? Ki a bánatnak kellenél te????
10/12 anonim válasza:
Közölném vele, hogy végre nem kell titokban csinálni, aztán figyelném, milyen képet vágna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!