Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mit reagálnátok arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit reagálnátok arra ha a párotok azzal állna elő hogy szeretné végig nézni ahogy mással szexeltek?

Figyelt kérdés

2018. nov. 27. 11:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

A nők ezt általában főnyereménynek tartják.

Hülyék lennének kihagyni egy hosszú kapcsolatban.

2018. nov. 27. 11:18
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Csak nézze, de én választok! ( ne privátozz, nem te leszel az! )
2018. nov. 27. 11:24
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Szakítanék. Ez egy olyan vágy, illetve fétis, amiben én nem tudnék partner lenni.
2018. nov. 27. 11:24
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

elsőnek nevetnék

majd mikor konstantálom hogy baaaaszki ezt komolyan gondolta akkor meg mondom őszintén hogy nekem a Cuckold párkapcsolatban nem jön be. És ha ez a vágya túl erős és folyamatosan nyaggat vele akkor szépen lezárnám a kapcsolatot...

Egy Szex kapcsolatba belefér

De egy párkapcsolatban ahol érzelmek és egymás iránti tisztelet és becslés van nekek nem jön be!

24N

2018. nov. 27. 11:34
 5/12 anonim ***** válasza:
becsülés
2018. nov. 27. 11:37
 6/12 anonim ***** válasza:
#2vagyok. Mint írtam nem kérek privátot sem pasiktól, sem magukat lánynak kiadó pasiktól. Nem válaszolok úgysem, fölöslsgesen írtok!
2018. nov. 27. 11:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem benne lennék, de nem szólhatna bele h kivel.
2018. nov. 27. 14:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Elküldeném az annyába 😎
2018. nov. 27. 19:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

De azért tudod mi az a cuckold, ergo pöcökteted is rá a suncit ezerrel a neten. Ne játszd az agyad! Becslés meg az ingatlanosnál van.

Te meg mit vergődsz itt a privátoddal? Ki a bánatnak kellenél te????

2018. nov. 28. 21:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Közölném vele, hogy végre nem kell titokban csinálni, aztán figyelném, milyen képet vágna :)
2018. nov. 30. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!