Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, ti ezt hogyan reagáln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ti ezt hogyan reagálnátok le?

Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy összejöttök egy pasival, aki nagyon régen volt már együtt nővel, vagy esetleg még szűz is. Első szex előtt pedig az izgalomtól remegne, és a cerkája is kicsit nehezebben állna fel.
2018. okt. 4. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%

Remeg az izgalomtól?

Mi ő? Csivava?

Jesszusom.

2018. okt. 4. 20:11
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Nem zavarna. Megprobálnam megnyugtatni. Forrón csokólnám. S megprobálnék kicsit irányítani.
2018. okt. 4. 20:18
 3/11 anonim ***** válasza:
3%

Lelépnék

Bár egy kicsit izgatna egy ilyen szánalmas palival....de annyira mégse

2018. okt. 4. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
Nem szánalmas bocs
2018. okt. 4. 20:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Akkor mi hulladék??
2018. okt. 4. 20:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Inkább úgy fogalmaznék: Akkor mi? Hulladék?
2018. okt. 4. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:
a remegés az elég fura nem?Miből gondolod hogy szűz?
2018. okt. 4. 20:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok. És szerintem így reagálnék. Ha izgulok, akkor mindig remegek...
2018. okt. 4. 20:43
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
Semmiképp ne egy vadmacskával kezdj. Átlagos, inkább szerényebb lányt válassz ha lehet. A legtöbb bombanő csak mert jól néznek ki biztosan kiröhögnének. bár lehet pont ez lenne a te esetedben is a legjobb, ha jól elkapna egy domina hajlamú hölgy :D Én is izgulós vagyok, de egy idő után feloldódom. Szégyen nem szégyen a nők között is van ilyen. Remegek mint a nyárfalevél.
2018. okt. 4. 20:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, természetes hogy izgulsz előtte :) segítenék ellazulni és feloldódni, és ha elsőre nem is sikerül úgy, akkor majd másodjára, harmadjára stb ;)
2018. okt. 4. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!