Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ti ezt hogyan reagálnátok le?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy összejöttök egy pasival, aki nagyon régen volt már együtt nővel, vagy esetleg még szűz is. Első szex előtt pedig az izgalomtól remegne, és a cerkája is kicsit nehezebben állna fel.2018. okt. 4. 20:09
11/11 anonim válasza:
volt ilyen... hamar elsult...
aztan mondtam nem baj, lesz masik menet :)
szoval vartunk es volt masik menet, amikor tovabb birta, de en lovagoltam meg, szegeny egy helyben volt, mozdulni sem mert.
szerintem partnem fuggo, hogy kezeli a helyzetet.
en szexinek talaltam a helyzetet. es szeretek iranyitani az agyban szoval isteni volt ! eletem egyik legnagyobb es legemlekezetesebb orgazmusat eltem at !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!