Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ti hogy reagálnátok ha a párotok szülinapotokra több nagyfarkú haverjával látogatna meg titeket és mondaná hogy megjött az ajándék!?
Az enyém utána a hullászsákokat is szívesen becsomagolná.
De nekem attól tetszene az ajándék. Bár nincs pasim, és szerintem most csak ez szól belőlem. :D
Hogy reagálnék? Kérnék neki időpontot egy jó pszichiáterhez, mert ismerem annyira a páromat, hogy ha ilyet tenne, az sajnos azt jelentené, hogy "elmentek neki otthonról".
De ha tegyük fel az elmélet kedvéért, ép értelme és belátóképessége birtokában ilyet tenne, akkor megkérdezném, hogy hoztak-e vazelint, ha nem, akkor mondanám, hogy nyugodtan használják helyette a kókuszszírt, amivel időnként sütni szoktam, aztán jó szórakozást kívánnék neki meg a "nagy farkú haverjainak" az általuk szervezett kanbulihoz, én meg arra az időre beülnék egy kávézóba vagy moziba, aztán ha vége a pasis gangbang-nek, és hazamentek a "nagyfarkú haverok", akkor megbeszélném vele a szétköltözésünk technikai részleteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!