Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek ti hogy reagálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszemely.96 kérdése:

Hölgyek ti hogy reagálnátok ha a párotok szülinapotokra több nagyfarkú haverjával látogatna meg titeket és mondaná hogy megjött az ajándék!?

Figyelt kérdés
Örülnétek neki?
2016. jan. 17. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Valamiért nem fogadnám el ezt az ajándékot.
2016. jan. 17. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Nekem ma van a szülinapom, és ez a kérdés után örülök, hogy nincs párom :"D
2016. jan. 17. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
=.=
2016. jan. 17. 17:06
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Szólnék apámnak, biztos szívesen segítene kicsomagolni.
2016. jan. 17. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Az enyém utána a hullászsákokat is szívesen becsomagolná.

De nekem attól tetszene az ajándék. Bár nincs pasim, és szerintem most csak ez szól belőlem. :D

2016. jan. 17. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Örülnék neki,elfogadnám,utána szakítanék vele
2016. jan. 17. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:
92%

Hogy reagálnék? Kérnék neki időpontot egy jó pszichiáterhez, mert ismerem annyira a páromat, hogy ha ilyet tenne, az sajnos azt jelentené, hogy "elmentek neki otthonról".

De ha tegyük fel az elmélet kedvéért, ép értelme és belátóképessége birtokában ilyet tenne, akkor megkérdezném, hogy hoztak-e vazelint, ha nem, akkor mondanám, hogy nyugodtan használják helyette a kókuszszírt, amivel időnként sütni szoktam, aztán jó szórakozást kívánnék neki meg a "nagy farkú haverjainak" az általuk szervezett kanbulihoz, én meg arra az időre beülnék egy kávézóba vagy moziba, aztán ha vége a pasis gangbang-nek, és hazamentek a "nagyfarkú haverok", akkor megbeszélném vele a szétköltözésünk technikai részleteit.

2016. jan. 17. 17:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a kérdés XDDDDDDDDDDDD Te beteg vagy :DDDDD
2016. jan. 17. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!